Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Σύμβαση με ΕΑΒ, ύψους 5 εκ. ευρώ

Υπεγράφη την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2003 σύμβαση αξίας περίπου 5 εκ. ευρώ, μεταξύ της ΕΑΒ και της Πετρόπουλος, για την προμήθεια ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (H/Z) για χρήση τους στο Πρόγραμμα Ερμής Β’ Φάση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πετρόπουλος: Σύμβαση με ΕΑΒ, ύψους 5 εκ. ευρώ
Υπεγράφη την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2003 σύμβαση αξίας περίπου 5 εκ. ευρώ, μεταξύ της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, για την προμήθεια ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (H/Z) για χρήση τους στο Πρόγραμμα Ερμής Β’ Φάση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα εν λόγω ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι εφοδιασμένα με διατάξεις προστασίας από ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP), που μπορεί να προέλθει από πυρηνική έκρηξη, ηλεκτρονικό πόλεμο, κλπ.

Παρόμοια Η/Ζ κατασκευάστηκαν από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και χρησιμοποιούνται ήδη επιτυχώς στο Πρόγραμμα Ερμής Α’ Φάση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η δραστηριότητα αυτή θα επηρεάσει θετικά τα αποτελέσματα της εταιρίας το 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v