Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ING Πειραιώς: Διάθεση 12 νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Σε διεύρυνση της γκάμας των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, με τη διάθεση στην ελληνική αγορά δώδεκα (12) νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων ING Λουξεμβούργου, προχώρησε η ING Πειραιώς Asset Management, η οποία πλέον διαθέτει 79 Αμοιβαία Κεφάλαια όλων των τύπων.

ING Πειραιώς: Διάθεση 12 νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων
Σε διεύρυνση της γκάμας των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, με τη διάθεση στην ελληνική αγορά δώδεκα (12) νέων Αμοιβαίων Κεφαλαίων ING Λουξεμβούργου, προχώρησε η ING Πειραιώς Asset Management.

Ειδικότερα, πρόκειται για δέκα (10) μετοχικά και δύο (2) ομολογιακά Αμοιβαία Κεφάλαια, που δραστηριοποιούνται στις αγορές του εξωτερικού.

Διαχειριστής των Αμοιβαίων Κεφαλαίων είναι το ING Investment Management, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαχείρισης κεφαλαίων παγκοσμίως.

Τα νέα Αμοιβαία Κεφαλαία διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και τους ασφαλιστικούς συμβούλους του ING σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι με την προσθήκη αυτών των προϊόντων η ING Πειραιώς Asset Management διαθέτει πλέον 79 Αμοιβαία Αεφάλαια όλων των τύπων και των κατηγοριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v