Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Eνισχύει τη συμμετοχή της η Mitica

Την είσοδό του στο μετοχικό σχήμα της Φουρλής αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας η κυπριακή Mitica του κ. Ιω. Τζιβέλη, ενώ ήδη ”πακέτο” 1.984.700 μετοχών μεταβιβάστηκε στον όμιλο, διαμορφώνοντας τη συμμετοχή του στο 6,75% της εισηγμένης.

Φουρλής: Eνισχύει τη συμμετοχή της η Mitica
Tην είσοδό του στο μετοχικό σχήμα της Φουρλής αναμένεται να ανακοινώσει στις χρηματιστηριακές αρχές εντός της ημέρας, η κυπριακή Mitica Ltd., συμφερόντων του γνωστού επενδυτή κ. Iω. Tζιβέλη.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ”πακέτο” 1.984.700 μετοχών μεταβιβάστηκε στον κυπριακό επενδυτικό όμιλο, φέρνοντας το συνολικό ποσοστό συμμετοχής του στο 6,75% του μετοχικού κεφαλαίου της Φουρλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η συμμετοχή της Mitica στη Φουρλής έχει μακροπρόθεσμο επενδυτικό χαρακτήρα και βασίζεται στην πίστη για τις ανοδικές προοπτικές ανάπτυξης της εισηγμένης.

Υπενθυμίζεται πως ο όμιλος Φουρλής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των καταστημάτων ΙΚΕΑ, καθώς αφενός τα δείγματα από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, το οποίο και λειτουργεί, είναι ιδιαίτερα θετικά, αφετέρου εκτιμάται πως πρόκειται για ένα σήμα το οποίο αναπτύσσεται καλύτερα σε περιόδους ύφεσης λόγω των χαμηλών ανταγωνιστικών τιμών που διαθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v