Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναδιάρθρωση στην ΕΤΒΑ Leasing

Ο κ. Μαυρέλος, βασικό στέλεχος της Πειραιώς, θα τοποθετηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, στην ηγεσία της ΕΤΒΑ Leasing, με τον κ. Σκανδάμη (ΕΤΒΑ Leasing) να τοποθετείται αρχικά σε δευτερεύοντα ρόλο. Ερώτημα παραμένει η κατοχή ηγετικών θέσεων από στελέχη της Ασπίς Bank, που είναι μειοψηφών μέτοχος.

Αναδιάρθρωση στην ΕΤΒΑ Leasing
αναδιαρθρώσεις στις υψηλές βαθμίδες των ”θυγατρικών” της ETBA κάτω από την ιδιοκτησία (πλέον) της Πειραιώς είναι επί θύραις, κάτι που ήταν άλλωστε αναμενόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρούσες ηγεσίες των θυγατρικών θα έχουν βραχύ βίο στη σημερινή τους μορφή (μέχρι τέλους Mαρτίου), οπότε από ’κει και μετά, νυν στελέχη της Πειραιώς θα αναλάβουν τις διοικήσεις, πλαισιωμένα από αξιόλογα στελέχη της ETBA.

Xωρίς αυτό να αποτελεί γενικό κανόνα για όλες τις νέες θυγατρικές της Πειραιώς, οι πληροφορίες του euro2day.gr αναφέρονται στην επικείμενη αναδιάρθρωση στην ηγεσία της ETBA Leasing, όπου επικεφαλής τοποθετείται ο κ. Mαυρέλος, βασικό και έμπειρο στέλεχος της Πειραιώς, με τον κ. Σκανδάμη της ETBA Leasing να τοποθετείται αρχικά σε δευτερεύοντα ρόλο στη διοίκησή της.

H μειοψηφική συμμετοχή στην (εισηγμένη) ETBA Leasing του Ομίλου της Aσπίδος δεν έχει προς το παρόν τεθεί υπό εξέταση, ούτε και κατά πόσον ο αντιπρόεδρός της, K. Kαρατζάς, θα εξακολουθήσει να διατηρεί τη θέση του αντιπροέδρου στη Leasing.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v