Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Κλείνει 135 καταστήματα

Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί ότι κρίνει σκόπιμη τη διακοπή λειτουργίας συνολικά 135 καταστημάτων. Όσον αφορά στους περίπου 250 εργαζομένους, ο ΟΤΕ διαβεβαιώνει ότι οι θέσεις εργασίας είναι διασφαλισμένες.

ΟΤΕ: Κλείνει 135 καταστήματα
Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί ότι κρίνει σκόπιμη τη διακοπή λειτουργίας συνολικά 135 καταστημάτων. Όσον αφορά στους περίπου 250 εργαζομένους, ο ΟΤΕ διαβεβαιώνει ότι οι θέσεις εργασίας είναι διασφαλισμένες.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο ΟΤΕ, με γνώμονα τόσο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό όσο και την εμπορική βιωσιμότητα κάθε σημείου πώλησης, έχει ξεκινήσει, εδώ και πάνω από ένα χρόνο, μια διαδικασία εξορθολογισμού του Δικτύου Καταστημάτων του.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική του ΟΤΕ για τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του δικτύου του.

Λόγω της ελάχιστης ή μηδενικής εμπορικής δραστηριότητάς τους, κρίνεται σκόπιμη η διακοπή της λειτουργίας κάποιων καταστημάτων.

Τα καταστήματα αυτά, περίπου 135 συνολικά, συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ. Οι παραπάνω πωλήσεις θα αναδρομολογηθούν στα πλησιέστερα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ και στο 134, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης.

Όσον αφορά στους περίπου 250 εργαζομένους στα εν λόγω καταστήματα, ο ΟΤΕ διαβεβαιώνει ότι αφενός οι θέσεις εργασίας είναι διασφαλισμένες, αφετέρου έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την αξιοποίησή τους σε άλλες οργανικές θέσεις εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v