Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Συμφωνία με την κορεατική Pike

Συμφωνία με την κορεατική Pike Corporation σύναψε η Lavipharm Corp., η οποία αποτελεί το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης του Ομίλου Lavipharm. Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν σ’ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμογής της BioGel, τεχνολογίας της Pike.

Lavipharm: Συμφωνία με την κορεατική Pike
Σε σύναψη συμφωνίας με την Pike Corporation προχώρησε η Lavipharm Corp., βάσει της οποίας οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν σ’ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμογής της BioGel, τεχνολογίας της Pike.

”Η BioGel τεχνολογία της Pike, ενέσιμο, θερμο-ευαίσθητο και βιοδιασπώμενο σύστημα χορήγησης, είναι μια σημαντική εφεύρεση αλλά και μια νέα προσέγγιση στην αγορά ενέσιμων μορφών χορήγησης”, δήλωσε ο Zsolt Lavotha, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lavipharm Corp., ο οποίος και πρόσθεσε: ”Η τεχνολογία BioGel της Pike σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της Lavipharm Corp. στο σχεδιασμό και την τροποποίηση σωματιδίων, καθώς και τη μεταφορά μορίων με τη χρήση της τεχνολογίας των υπερκρίσιμων υγρών, θα δημιουργήσουν συνέργιες που θα επιτύχουν σημαντικά οφέλη για τους ασθενείς παγκοσμίως”.

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Lavipharm Corp. και της Pike αποτελεί το πρώτο βήμα, που αναμένεται να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερης διάρκειας συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, με σκοπό την κλινική ανάπτυξη και την εμπορευματοποίηση καλύτερων προϊόντων χορήγησης φαρμάκων, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.

Η Lavipharm Corp. είναι το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης του Ομίλου Lavipharm, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, με πωλήσεις που έφτασαν τα 290,6 εκατ. ευρώ για το 2001.

Με έδρα την Gyeonggi-Do της Νότιας Κορέας, η Pike ειδικεύεται στην αναγνώριση και ανάπτυξη βιο-υλικών και τεχνολογιών σημαντικών για τις μορφές χορήγησης φαρμάκων (DDS). Συνεργάζεται με φαρμακευτικές εταιρίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, μέσα από την τεχνογνωσία της, να επιταχύνουν τον κύκλο ζωής των προϊόντων τους και την ένταξη υποψήφιων φαρμάκων τους στις διεθνείς αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v