Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Σε ναυτιλιακές και αεροπορικές ασφαλίσεις

Στις ναυτιλιακές και αεροπορικές ασφαλίσεις θα δραστηριοποιείται η Alpha Μεσιτική Ασφαλίσεων, η νέα εταιρία του Ομίλου Alpha Bank, που προήλθε από την εξαγορά της Καραμάνος & Υιός από την Alpha Aσφαλιστική.

Alpha: Σε ναυτιλιακές και αεροπορικές ασφαλίσεις
Στον τομέα των ναυτιλιακών και αεροπορικών ασφαλίσεων θα δραστηριοποιείται, κυρίως, η νέα εταιρία του Ομίλου Alpha Bank, Alpha Μεσιτική Ασφαλίσεων, η οποία προήλθε από την εξαγορά της εταιρίας Καραμάνος & Υιός από την Alpha Aσφαλιστική.

Οπως αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου, η εξαγορασθείσα εταιρία βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις σε μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα.

Οσον αφορά στις ναυτιλιακές ασφαλίσεις, η εταιρία καλύπτει εμπορικά πλοία, όπως τον πλοιοκτήτη έναντι τρίτων και έναντι επιβατών. Επιπλέον, στη δραστηριότητά της συμπεριλαμβάνονται ναυπηγεία, μαρίνες, οργανισμοί λιμένων, επισκευαστικές μονάδες, καθώς επίσης και ”δορυφορικά” επαγγέλματα, όπως αστική ευθύνη ναυπηγών κ.ά.

Στον τομέα των αεροπορικών ασφαλίσεων, η εταιρία απευθύνεται τόσο σε ιδιωτικές αερογραμμές όσο και στη γενική αεροπορία, που συμπεριλαμβάνει αεροσκάφη και ελικόπτερα ιδιωτών για προσωπική και επαγγελματική χρήση.

Οι υπηρεσίες της Alpha Μεσιτικής Ασφαλίσεων προωθούνται από το δίκτυο συνεργατών της Alpha Ασφαλιστικής, καθώς και από το δίκτυο των καταστημάτων της Alpha Bank σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v