Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρrofile: Από 8 έως 10/10 οι δημόσιες εγγραφές

Στο διάστημα 8,9 και 10 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Profile για την εισαγωγή της στη ΝΕΧΑ, από όπου προσδοκά να αντλήσει κεφάλαια ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Πιθανή τιμή διάθεσης τα 3,3 ευρώ.

Ρrofile: Από 8 έως 10/10 οι δημόσιες εγγραφές
Στο διάστημα 8, 9 και 10 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι δημόσιες εγγραφές για την εισαγωγή της εταιρίας Profile στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά, της Σοφοκλέους.

Η εταιρία θα διαθέσει 1.568.240 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων 1.493.570 μετοχές θα διατεθούν στο επενδυτικό κοινό, ενώ οι υπόλοιπες 74.670 μετοχές θα διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση σε συνεργάτες και υπαλλήλους της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η τιμή διάθεσης των μετοχών θα κυμανθεί περίπου στα 3,3 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η εταιρία προσδοκά στην άντληση περίπου 5,5 εκατ. ευρώ.

Το σύνολο των αντληθέντων κεφαλαίων θα διατεθεί για την ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας. Ειδικότερα το 60-65% αφορά στη βελτίωση και ανάπτυξη νέων προϊόντων στον τομέα παραγωγής υποστήριξης και διάθεσης χρηματοοικονομικού και επιχειρησιακού λογισμικού και υπηρεσιών.

Επίσης ποσοστό 18% θα διατεθεί για την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και τη συμμετοχή στο κεφάλαιο άλλων παρεμφερών εταιριών, ενώ το υπόλοιπο θα διατεθεί σε έρευνα και ανάπτυξη.

Συντονιστής και κύριος ανάδοχος της έκδοσης είναι η Alpha Finance, ενώ το ρόλο του ειδικού διαπραγματευτή έχει αναλάβει η EFG Eurobank Χρηματιστηριακή.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας συμμετέχουν με 72% ο κ. Χαρ. Στασινόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ενώ 12% περίπου ελέγχει η Global Finance.

Αντιόπη Σχοινά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v