Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση του διευθυντή τεχνολογιών του ΟΤΕ

Το βραβείο CIO της χρονιάς για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική απονεμήθηκε στον γενικό διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ, κ. Κωνσταντίνο Κάππο, στα ετήσια βραβεία του περιοδικού της Oracle.

Βράβευση του διευθυντή τεχνολογιών του ΟΤΕ
Το βραβείο CIO της χρονιάς για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική απονεμήθηκε στον γενικό διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ, κ. Κωνσταντίνο Κάππο, στα ετήσια βραβεία του περιοδικού της Oracle.

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Oracle, έχουν διακριθεί σε θέματα ηγεσίας και καινοτομίας.

Με τη διάκριση αυτή αναγνωρίζεται η καινοτόμος και δημιουργική εφαρμογή σύνθετων τεχνολογιών και εφαρμογών της Oracle από τη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ για την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων της εταιρίας. Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο γενικός διευθυντής Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ, κ. Κ. Κάππος, δήλωσε:
 
"Η πραγματική πρόκληση για την ομάδα πληροφορικής και για έναν CIO στη θέση μου είναι η ενδυνάμωση του μετασχηματισμού της εταιρίας, η συνεισφορά στη μετατροπή των διαθέσιμων δεδομένων σε βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών μας καθώς και στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και κατ’ επέκταση πιστότητάς τους".

"Συγχαίρω θερμά τον κ. Κάππο για τη βράβευσή του αυτή, η οποία αναγνωρίζει το όραμα, το ηγετικό πνεύμα και την καινοτόμο σκέψη του και τον αναδεικνύει σε επίπεδο Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Μέσω μιας μακρόχρονης και αποδοτικής συνεργασίας με την Oracle, ο κ. Κάππος και η ομάδα του δημιούργησαν ένα εξαιρετικό παράδειγμα που ξεπερνάει τα όρια τόσο του χώρου των τηλεπικοινωνιών όσο και της περιοχής της ανατολικής Ευρώπης, φτάνοντας σε διεθνές επίπεδο αναγνώρισης. Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, του απονέμω το βραβείο αυτό", δήλωσε ο κ. Alfonso di Ianni, Senior Vice President, Oracle Eastern Europe and CIS Region, κατά την τελετή βράβευσης.

Τα ετήσια βραβεία του περιοδικού της Oracle διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα των επαγγελματιών της πληροφορικής που επιδεικνύουν αξιοσημείωτο όραμα και δέσμευση. Οι υποψήφιοι CIO επιλέγονται από ομάδα ανώτερων στελεχών της Oracle. Τα άλλα βραβεία τεχνολογίας επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού. Στα φετινά βραβεία υπάρχουν και άλλες 19 κατηγορίες, πέρα από την κατηγορία που αφορά στους Γενικούς Διευθυντές Τεχνολογιών Πληροφορικής από πέντε περιοχές του πλανήτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v