Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΝΑ: Εγκρίθηκε η συγχώνευση από τη γ.σ.

Εγκρίθηκε σήμερα από τη γενική συνέλευση της εταιρίας Επενδύσεις Αναπτύξεως η απορρόφησή της από τη Eurobank. Σύμφωνα με στέλεχος της εταιρίας, οι τυπικές διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

ΕΠΑΝΑ: Εγκρίθηκε η συγχώνευση από τη γ.σ.
Εγκρίθηκε από τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Επενδύσεις Αναπτύξεως η συγχώνευσή της με απορρόφηση από την Eurobank.

Σύμφωνα με την απόφαση οι μέτοχοι της Επενδύσεις Αναπτύξεως θα λάβουν 1 μετοχή της Eurobank για κάθε 6,4 μετοχές της πρώτης.

Σύμφωνα με τον κ. Αριστ. Παναγιωτάκη, διευθυντή επενδύσεων της εταιρίας, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες για την απορρόφηση και οι μέτοχοι της Επενδύσεις Αναπτύξεως θα έχουν λάβει τις μετοχές της Eurobank.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε, παράλληλα, την ταυτόχρονη αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 77.839.070.10 ευρώ, με σκοπό την εξάλειψη ζημιών, που συντελείται αφενός μεν με κεφαλαιοποίηση ισόποσου μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον και αφετέρου με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ισόποσου μέρους του λογαριασμού ”Υπόλοιπο ζημιών εις νέον”.

Π. Μπάρκας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v