Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Διατηρεί τις προβλέψεις του για το 2008

O όμιλος Σαράντη διατήρησε τις εκτιμήσεις του για τα μεγέθη της χρήσης του 2008 και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στους υψηλούς διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης των εργασιών του στα Βαλκάνια.

Σαράντης: Διατηρεί τις προβλέψεις του για το 2008
O όμιλος Σαράντη διατήρησε τις εκτιμήσεις του για τα μεγέθη της χρήσης του 2008 και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στους υψηλούς διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης των εργασιών του στα Βαλκάνια, όπως ανέφερε η διοίκηση στο roadshow της Citigroup.

Ο διεθνής οίκος, ωστόσο, εκφράζει σκεπτικισμό για την επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης των πωλήσεων του ομίλου από 6% το α΄ εξάμηνο σε 10% για το σύνολο της χρήσης.

Σχολιάζει δε ότι πρόκειται για εταιρία που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχικότητα των πωλήσεών της (ιδίως στο τελευταίο τρίμηνο λόγω Χριστουγέννων), οι οποίες ενδεχομένως να εμφανιστούν συγκρατημένες εξαιτίας της σοβούσας κρίσης.

Ο οίκος, ωστόσο, συμπληρώνει ότι εάν επιτευχθούν οι προβλέψεις του ομίλου, η μετοχή του θα είναι διαπραγματεύσιμη με Ρ/Ε 9 για το 2008, που για μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση με αμυντικά χαρακτηριστικά είναι καλό. Καταλήγει δε ότι η εταιρία βρίσκεται σε επίπεδο που φαίνεται και πάλι ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v