Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Ανάληψη τεσσάρων έργων στην Πολωνία

Τέσσερις νέες συμβάσεις που αφορούν στην εγκατάσταση και λειτουργία της πολωνικής έκδοσης του ORAMA ERP σε ιδιωτικές εταιρίες της Πολωνίας υπέγραψε η Q&R το τελευταίο τρίμηνο, μέσω της θυγατρικής της Alatus Ltd.

Q&R: Ανάληψη τεσσάρων έργων στην Πολωνία
Τέσσερις νέες συμβάσεις που αφορούν στην εγκατάσταση και λειτουργία της πολωνικής έκδοσης του ORAMA ERP σε ιδιωτικές εταιρίες της Πολωνίας υπέγραψε η Q&R, αυξάνοντας με σταθερά ανοδικό ρυθμό τις εξαγωγές έτοιμων προϊόντων λογισμικού στην Πολωνία μέσω της θυγατρικής της Alatus Ltd, το τελευταίο τρίμηνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Q&R αποκτά κατά συνέπεια πρόσβαση σε μια από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η ανάληψη των νέων αυτών έργων, αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης συνεργασίας με την θυγατρική της και την σαφή πρόθεση της Q&R να επεκτείνει τις δραστηριότητές της με συνέπεια στις διεθνείς αγορές.

Οι συμβάσεις που υπογράφηκαν, αφορούν στις παρακάτω εταιρίες:

Naftgaz Wolomin: αντικείμενο της εταιρίας είναι η εκτέλεση ερευνητικών γεωτρήσεων για αναζήτηση ορυκτών, αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς και έργων ασφάλισης των γεωτρήσεων με οπλισμένο σκυροκονίαμα, ενώ το προσωπικό της εταιρίας ανέρχεται σε περισσότερα από 300 άτομα.

MTC Polska: πρόκειται για ένα από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ειδών συσκευασίας για είδη διατροφής, ενώ είναι τμήμα της Αυστριακής Εταιρίας Holding MTC Group και εκτελεί παραγγελίες ειδών συσκευασίας για εταιρείες παρασκευής φαρμάκων και ειδών διατροφής.

Σημειώνεται πως η εταιρία καλύπτει την εσωτερική αγορά και έχει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ το προσωπικό της ανέρχεται σε περισσότερα από 50 άτομα.

Ridenco Polska: Πρόκειται για εταιρία διανομής αθλητικών ειδών η οποία διαθέτει δίκτυο καταστημάτων σε εμπορικά κέντρα. Στην Πολωνία στεγάζεται στο Εμπορικό Κέντρο Mokotsw .

Polska Akcja Humanitarna (Polish Humanitarian Organisation): Η PAH είναι μη κυβερνητικός οργανισμός ο οποίος λειτουργεί στην Πολωνία, αλλά και διεθνώς, ενώ προωθεί τις ανθρωπιστικές αξίες πρωταρχικά σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ανθρωπιστικά προβλήματα και διέρχονται ανάλογη κρίση.

Ταυτόχρονα, η PAH εκτελεί αποστολές με στόχο την παροχή βοήθειας σε κοινωνίες σε κρίση ώστε να μπορέσουν να επανακτήσουν την ευθύνη για τη ζωή και το μέλλον τους (Ιράκ, Αφγανιστάν, Τσετσενία, δημιουργία κέντρων υποδοχής προσφύγων, επαναπατρισμού, κλπ).

Σύμφωνα με την ίδια πάντα ανακοίνωση της Q&R για την ικανοποίηση των επιχειρησιακών τους αναγκών οι ανωτέρω εταιρίες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προμήθεια των προϊόντων λογισμικού της οικογένειας ORAMA της Q&R με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ενημέρωσης της διοίκησης, του τρόπου άσκησης εσωτερικού ελέγχου σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τη δυνατότητα προσδιορισμού της βέλτιστης επιχειρηματικής πολιτικής και προγραμματισμού και τη δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής επαφής της επιχείρησης με τα υποκαταστήματά της και τους συνεργάτες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του Ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων.

Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v