Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CBS: Business Partner της Microsoft

Επιχειρηματική συμφωνία με τη Microsoft Business Solutions, υπέγραψε η Cosmos Business Systems, με την οποία καθιερώνεται ως Business Partner στο Navision ERP της Microsoft.

CBS: Business Partner της Microsoft
Επιχειρηματική συμφωνία με τη Microsoft Business Solutions, υπέγραψε η Cosmos Business Systems, με την οποία καθιερώνεται ως Business Partner στο Navision ERP της Microsoft.

Ειδικότερα, η συμφωνία αυτή επιτρέπει στην Cosmos να εισέλθει στην αγορά του επιχειρησιακού λογισμικού (Enterprise Resource Planning, ERP ) και του λογισμικού διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) με τα νέα προϊόντα της Microsoft Navision.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό η Cosmos, επένδυσε και επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας μια νέα μονάδα μέσα στην εταιρεία την Cosmos Consulting (CC), η οποία και θα στοχεύει στην παροχή εγκατάστασης και υπηρεσιών λογισμικού.

Τα προϊόντα της Microsoft Navision, περιλαμβάνουν θέματα όπως διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, οικονομικής διεύθυνσης, παραγωγή, ηλεκτρονικό εμπόριο, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, έργων, πελατειακών σχέσεων και τεχνικής υποστήριξης. Το σημαντικό είναι ότι η σύνδεση με τις γνωστές εφαρμογές του Office γίνεται άμεσα με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι με το προϊόν αυτό η Cosmos θα απευθυνθεί στο σύνολο των μεσαίων και μεγάλων πελατών της βιομηχανίας και του εμπορίου, προσφέροντας πλέον συνολική λύση, hardware, software, δικτύων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την διοίκηση της Cosmos, η νέα αυτή δραστηριότητα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα projects που έχει αναλάβει, ενώ αποκτά ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, με προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, αλλά και που έχουν τεράστια ζήτηση.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Microsoft Corporation, θα διαθέσει το επόμενο διάστημα το ποσόν των 2 δισ. δολαρίων για έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων αυτών και ότι θα τα διαθέτει στην αγορά μόνον μέσω συνεργατών όπως η Cosmos.

H εταιρία Cosmos Business Systems AEBE, προήλθε από την Cosmos Computers ΑΕ, η οποία έχει ιδρυθεί το 1988, και η οποία εξαγοράστηκε στο σύνολο της από τους νέους ιδιοκτήτες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού του 2000, ενώ από τον Οκτώβριο του 2000 στην εταιρία συμμετέχουν με ποσοστό 47%, οι εισηγμένες στο ΧΑΑ εταιρίες, Vodafone - Panafon AEET (24%) και η Info-Quest AEBE (23%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v