Αντωνακόπουλος: Δεν συγχωνεύονται ΟΤΕ - Cosmote

Τον επόμενο μήνα ο ΟΤΕ θα έχει έτοιμη την πρόταση για την απόκτηση του 9% που κατέχει η Telenor στην Cosmote, δήλωσε ο Λ. Αντωνακόπουλος στο Reuters. Ο ίδιος δήλωσε ότι η Cosmote θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Τι ανέφερε για Γ. Σκαρπέλη και διοικητικές αλλαγές στον οργανισμό.

Αντωνακόπουλος: Δεν συγχωνεύονται ΟΤΕ - Cosmote
Τον επόμενο μήνα ο ΟΤΕ θα έχει έτοιμη την πρόταση για την απόκτηση του 9% που κατέχει η Telenor στην Cosmote, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Λ. Αντωνακόπουλος στο πρακτορείο Reuters.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι τον επόμενο μήνα ο όμιλος, ο οποίος τώρα κατέχει το 58,95% στην Cosmote, θα αποφασίσει επίσης εάν θα αυξήσει το μερίδιο συμμετοχής του στη μονάδα κινητής τηλεφωνίας.

Τον επόμενο μήνα θα έχουμε αποφασίσει και για τη συγκεκριμένη θέση που θα λάβουμε όσον αφορά στις υπολειπόμενες μετοχές της Cosmote, πρόσθεσε ο κ. Αντωνακόπουλος, επισημαίνοντας ότι ανεξάρτητα από την απόφαση, η Cosmote θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ξεχωριστή εταιρία.

O κ. Αντωνακόπουλος επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο επικεφαλής της OTE International, Γ. Σκαρπέλης, θα αναλάβει το εταιρικό κέντρο που επιβλέπει τη συνολική στρατηγική του Οργανισμού.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι επίκεινται περισσότερες διοικητικές αλλαγές την επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v