Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Διευκρινίσεις για το κτίριο του Μ.Τ.Σ.

Σε περαιτέρω διευκρινίσεις προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν την επένδυση στο κτίριο του Μ.Τ.Σ. από την εταιρία Picar.

Πειραιώς: Διευκρινίσεις για το κτίριο του Μ.Τ.Σ.
Σε περαιτέρω διευκρινίσεις προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν την επένδυση στο κτίριο του Μ.Τ.Σ., από την εταιρία Picar (100% θυγατρική).

Ειδικότερα, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι εν όψει της αποπεράτωσης του κτιρίου το 2004, η Picar βρίσκεται σε συνομιλίες, με ισχυρούς εμπορικούς οίκους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την αξιοποίηση του.

Εως τώρα υπάρχουν πολλές και σημαντικές προτάσεις, οι οποίες βρίσκονται είτε στο στάδιο των επαφών και της αξιολόγησης, είτε στο στάδιο πιο προχωρημένων συζητήσεων για τη διαμόρφωση των πιθανών συνεργασιών. Οταν οι συνομιλίες αυτές ολοκληρωθούν, η Picar θα προχωρήσει αμέσως στη γνωστοποίησή τους.

Τονίζεται επίσης πως οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ προβάλλεται στον Τύπο, είναι πρόωρο.

Το κτίριο του Μ.Τ.Σ., σημειώνεται στην ανακοίνωση, θα έχει αποπερατωθεί κατά το ήμισυ μέχρι το Μάρτιο του 2004 (οπότε και θα αρχίσει να λειτουργεί η πλευρά επί της Πανεπιστημίου), ενώ μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους θα έχει αποπερατωθεί και θα αρχίσει να λειτουργεί και η άλλη πλευρά (επί της Σταδίου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v