Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Παρουσιάσεις της εταιρίας σε τρεις χώρες

Δεκαπέντε παρουσιάσεις της εταιρίας στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους της Ευρώπης πραγματοποίησε η διοίκηση της Ελληνικά Πετρέλαια σε συνεργασία με την ΝΒGI στο διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου.

ΕΛΠΕ: Παρουσιάσεις της εταιρίας σε τρεις χώρες
Τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια παρουσίασαν στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους της Ευρώπης ο διευθύνων σύμβουλος κος Α. Καραχάλιος και στελέχη της εταιρίας, σε συνεργασία με την ΝΒGI στο διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 15 παρουσιάσεις, εκ των οποίων 5 στο Μιλάνο, 5 στη Ζυρίχη και 5 στο Παρίσι.

Στις παρουσιάσεις αυτές η Διοίκηση της Ελληνικά Πετρέλαια ανέπτυξε την ενίσχυση της θέσης του Ομίλου στην Ελλάδα μετά τη συγχώνευση της Ελληνικά Πετρέλαια με την Πετρόλα και την ανάπτυξη του Ομίλου στο εξωτερικό μετά τις εξαγορές της BP στην Κύπρο, της Jugopetrol στο Μαυροβούνιο και την έναρξη τη λειτουργία εταιριών εμπορίας πετρελαίου με δίκτυα πρατηρίων στη Σερβία και τη Βουλγαρία.

Πέραν αυτών οι παρουσιάσεις αναφέρθηκαν στις προοπτικές ανάπτυξης του Ομίλου και τη σημαντική βελτίωση των αποτελεσμάτων του Ομίλου το 2002, το πρώτο εξάμηνο του 2003 καθώς και τη θετική εικόνα που παρουσιάζουν περαιτέρω κατά το 2003 τα διεθνή περιθώρια διύλισης και οι πωλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v