Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 14/10 οι γ.σ. των Alpha Bank-Alpha Επενδύσεων

Αναβλήθηκαν οι γενικές συνελεύσεις της Alpha Bank και της Alpha Επενδύσεων για την έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Alpha Επενδύσεων, λόγω έλλειψης απαρτίας. Οι νέες γ.σ. ορίστηκαν για τις 14 Οκτωβρίου.

Στις 14/10 οι γ.σ. των Alpha Bank-Alpha Επενδύσεων
Αναβλήθηκε η συνέλευση της Alpha Bank για την έγκριση της συγχώνευσης δια απορρόφησης της Alpha Επενδύσεως, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Κατόπιν αυτού, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας και απεφάσισε να συγκληθεί η πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2003 και ώρα 10.30 στο Ξενοδοχείο Hilton.

Παράλληλα, αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της εταιρίας Alpha Επενδύσεων η οποία είχε ως θέμα την έγκριση της συγχώνευσης με την Alpha Bank. Σημειώνεται ότι για τη λήψη σχετικής απόφασης απαιτείται απαρτία 67%, ενώ σύμφωνα με το μετοχολόγιο των χρηματιστηριακών αρχών η Alpha Bank συμμετέχει με ποσοστό 39% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και είναι ο μοναδικός μέτοχος με ποσοστό άνω του 5%.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας απεφάσισε να συγκληθεί η πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2003 και ώρα 09:00 στο ξενοδοχείο Hilton.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v