Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλφα Γκρίσιν: Αγορά έκτασης στην Πολωνία

Η Άλφα Γκρίσιν Infotech ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αγορά έκτασης 298.688 τ.μ. στην περιοχή MOGILANY, νότια της Κρακοβίας στην Πολωνία. Στο joint venture συμμετέχει η Intrakat και η Βάρδας με ποσοστό 25% αντίστοιχα.

Άλφα Γκρίσιν: Αγορά έκτασης στην Πολωνία
Η Άλφα Γκρίσιν Infotech ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η αγορά έκτασης 298.688 τ.μ. στην περιοχή MOGILANY, νότια της Κρακοβίας στην Πολωνία. Στο joint venture συμμετέχει η Intrakat και η Βάρδας με ποσοστό 25% αντίστοιχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω αγορά, όπως ήδη έχει ανακοινώσει η εταιρία από τις 18/9/2008, πραγματοποιήθηκε από τη νεοσυσταθείσα εταιρία ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT Spzoo, με έδρα την Κρακοβία, στην οποία η Άλφα Γκρίσιν Infotech συμμετέχει κατά 25%.

Το συνολικό τίμημα της αγοράς του οικοπέδου ανέρχεται σε 21.900.000 ζλότι (PLN) (6.522.000 ευρώ περίπου) και καλύφθηκε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT Spzoo κατά 12.000.000 ζλότι (PLN) καθώς και μέσω σύναψης δανείου με την τράπεζα Polbank EFG.

Σημειώνεται ότι το μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA MOGILANY DEVELOPMENT ανέρχεται πλέον σε 12.050.000 ζλότι (PLN), ενώ στην αύξηση συμμετείχαν οι παλαιοί μέτοχοι κατά τα ποσοστά που τους αναλογούσαν, με αποτέλεσμα να μη διαφοροποιηθεί η μετοχική σύνθεση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v