Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΟ: Μειοδότης σε διαγωνισμό ΟΑΣΘ

Tην προμήθεια 56 λεωφορείων για τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ανέλαβε η ΕΛΒΟ κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Το ύψος της σχετικής σύμβασης ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ περίπου.

ΕΛΒΟ: Μειοδότης σε διαγωνισμό ΟΑΣΘ
Την προμήθεια 56 δεκαοκτάμετρων αρθρωτών λεωφορείων για λογαριασμό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ανέλαβε η εταιρία ΕΛΒΟ, θυγατρική του ομίλου Μυτιληναίος, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Η σχετική σύμβαση είναι ύψους 15 εκατ. ευρώ περίπου, αναμένεται να υπογραφεί εντός του επόμενου μηνός, ενώ η παράδοση των λεωφορείων θα γίνει σταδιακά από τον Απρίλιο του 2004 μέχρι το τρίτο-τέταρτο τρίμηνο του 2005.

Συγκεκριμένα, σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 24/9/03 για την προμήθεια 56 λεωφορείων η ΕΛΒΟ αναδείχθη μειοδότης αντιμετωπίζοντας ανταγωνιστές ισχυρές πολυεθνικές εταιρίες όπως η Mercentes, Volvo και Irisbus.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας, με την είσοδο της ΕΛΒΟ και στην αγορά αρθρωτών λεωφορείων διευρύνεται η επέκταση της εταιρίας στην αγορά πολιτικών οχημάτων, αντισταθμίζοντας τις μειώσεις στις παραγγελίες του υπουργείου Αμύνης και αυξάνοντας σημαντικά τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία της.

Τέλος, η ανακοίνωση της εταιρίας τονίζει ότι στο Δ.Σ. που θα συγκληθεί στις 6/10/03 ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόκειται να κοινοποιήσει στα μέλη του αναθεωρημένα προς τα πάνω στοιχεία του κύκλου εργασιών και κερδοφορίας της ΕΛΒΟ για το τρέχον έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v