Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Διευκρινίσεις για ΔΕΗ - Motor Oil

Διευκρινίσεις, αναφορικά με καταγγελία σύμβασης από τη ΔΕΗ (η οποία δεν πραγματοποιήθηκε), παρέχει με επιστολή της προς το Χ.Α. η Μυτιληναίος. Επιβεβαιώνει συνομιλίες με Motor Oil.

Μυτιληναίος:  Διευκρινίσεις για ΔΕΗ - Motor Oil
Διευκρινίσεις, αναφορικά με καταγγελία σύμβασης από τη ΔΕΗ (η οποία δεν πραγματοποιήθηκε), παρέχει με επιστολή της προς το Χ.Α. η Μυτιληναίος. Επιβεβαιώνει συνομιλίες με Motor Oil.

Αναλυτικότερα, σε απάντηση της από 3.10.2008 επιστολής του Χ.Α. σχετικά με της ίδιας ημερομηνίας δημοσίευμα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η εταιρία ενημερώνει σχετικά «με τις αναφορές για καταγγελία σύμβασης ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ προς την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε." ότι την 02.10.2008 επιδόθηκε στην 100% θυγατρική εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. "Εξώδικη Δήλωση - Διαμαρτυρία - Όχληση - Υπερημερίας - Πρόσκληση με Επιφύλαξη Δικαιωμάτων" της ΔΕΗ και σύμφωνα με την οποία η ΔΕΗ επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να καταγγείλει (δεν κατήγγειλε!!!) τη Σύμβαση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Συνεπώς οποιαδήποτε αντίθετη πληροφορία που έχει σχετικά δημοσιευθεί στον τύπο είναι ψευδής και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από το επενδυτικό κοινό, καταλήγει η επιστολή.

Εξάλλου, σε απάντηση της από 03.10.2008 επιστολής  του Χ.Α. σχετικά με της ίδιας ημερομηνίας δημοσιεύματα στις εφημερίδες ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ η εταιρία ενημερώνει ότι συνομιλίες με προοπτική συνεργασίας με άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγορά της ενέργειας πραγματοποιούνται τόσο από τη μητρική όσο και από τις θυγατρικές του Ομίλου, και εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών και εξεύρεση συνεργιών.
 
Επιπρόσθετα, κατά πάγια τακτική της προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών, απαιτείται να δημοσιοποιηθεί.

Τα ως άνω ισχύουν και ως προς τον σχολιασμό δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε επικείμενη συνεργασία μεταξύ της (μερικώς) θυγατρικής εταιρίας ENDESA HELLAS και της ΜΟΤΟΡΟΙΛ για συμμετοχή σε κοινή εταιρία μονάδας ηλεκτροπαραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v