Vodafone: Σημαντική μείωση τιμών έως 27,6%

Νέες σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 27,6% θα ισχύσουν από τις 5 Οκτωβρίου 2003 για τις κλήσεις από όλα τα σταθερά δίκτυα προς το δίκτυο της Vodafone, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Vodafone: Σημαντική μείωση τιμών έως 27,6%
Νέες σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 27,6% θα ισχύσουν από τις 5 Οκτωβρίου 2003 για τις κλήσεις από όλα τα σταθερά δίκτυα πρός το δίκτυο της Vodafone, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Οι συνολικές μειώσεις που πραγματοποίησε η Vodafone στα τέλη τερματισμού κλήσεων απο σταθερό προς κινητό μέσα στο 2003 φτάνουν στο 54,2%.

Πιστή στην πελατοκεντρική πολιτική, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, που έχει χαράξει με συνέπεια και συνέχεια στη δεκάχρονη παρουσία της στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, η Vodafone ανακοινώνει νέες σημαντικές μειώσεις τιμών στα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυό της από όλα τα σταθερά δίκτυα με ισχύ από 5/10/2003.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη μείωση στην συγκεκριμένη κατηγορία τελών τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει την διάθεση της Vodafone να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της στις οικονομικότερες τιμές.

Συγκεκριμένα, τα τέλη τερματισμού θα μειωθούν από 0,190 ευρώ το λεπτό σε 0,175 το λεπτό. Παράλληλα με τη μείωση των συγκεκριμένων τιμολογίων θα μειωθεί και η ελάχιστη χρέωση, από 42 δευτερόλεπτα που ήταν μέχρι σήμερα στα 33 δευτερόλεπτα.

Οι μειώσεις αυτές επιφέρουν κλιμακούμενο όφελος που ξεκινά από 7,9% και φθάνει το 27,6% για κλήσεις μέχρι 33 δευτερόλεπτα.

Η συνολική μείωση μέσα στο 2003 ανέρχεται μέχρι και 54,2%, αναδεικνύοντας τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για τους συνδρομητές.

Οι νέες, σημαντικά μειωμένες, τιμές αναμένεται να οδηγήσουν σε περαιτέρω αύξηση της χρήσης του δικτύου της Vodafone και αποτελούν επιβεβαίωση της συνεχούς δραστηριοποίησης της εταιρείας με γνώμονα το όφελος των συνδρομητών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v