Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΑΞ: Με 19,5% στο Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά

Η J&P - ΑΒΑΞ ανακοινώνει τη συμμετοχή της, με ποσοστό 19,5%, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά, η οποία έχει αναλάβει μέσω την ανάπτυξη και λειτουργία του νέου Εκθεσιακού Κέντρου Πειραιά.

ΑΒΑΞ: Με 19,5% στο Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά
Η J&P - ΑΒΑΞ ανακοινώνει τη συμμετοχή της, με ποσοστό 19,5%, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά, η οποία έχει αναλάβει μέσω της από 1/10/08 σύμβασης παραχώρησης με την ΟΛΠ, την ανάπτυξη και λειτουργία του νέου Εκθεσιακού Κέντρου μετά συμπληρωματικών εμπορικών χρήσεων, που θα κατασκευαστεί στη περιοχή Παλατάκι της λιμενικής ζώνης Πειραιά.

Η συνολική εγκατάσταση θα έχει επιφάνεια ανωδομής 60.000 τ.μ. περίπου και 1.450 κλειστές θέσεις στάθμευσης. Η επένδυση, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαιοποιημένων δαπανών κατά την περίοδο ανάπτυξης, θα ανέλθει σε ευρώ 90 εκατομμύρια περίπου.

Οι υπόλοιπες εταιρείες, που συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της "MHΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Ε." είναι οι LAMDA Development S.A. (19,5%), REDS A.E. (19,5%), ΡΟΤΑ Ε.Π.Ε. (15,75%), DAMCO ENERGY S.A. (15,75%) και ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. (10%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v