Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική:Πιο κοντά στην εξαγορά της Banca Romaneasca

Στις επόμενες 15 ημέρες αναμένεται να ”κλείσει” το deal της εξαγοράς της ρουμανικής Bance Romaneasca από την Εθνική Τράπεζα. Στελέχη του ελληνικού ιδρύματος βρίσκονται ήδη στο Βουκουρέστι, όπου εξετάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Εθνική:Πιο κοντά στην εξαγορά της Banca Romaneasca
Μέσα στο επόμενο 15ήμερο αναμένεται, εκτός σοβαρού απροόπτου, να ανακοινωθεί το deal της εξαγοράς της ρουμανικής τράπεζας Banca Romaneasca από τον όμιλο Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, για το σκοπό αυτό βρίσκεται στο Βουκουρέστι ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Λεόπουλος με τον συνεργάτη του κ. Κωνσταντέλο, οι οποίοι κάνουν και τις σχετικές διαπραγματεύσεις, ενώ με την ολοκλήρωση τους, στη ρουμανική πρωτεύουσα θα μεταβεί και ο υποδιοικητής της Εθνική κ. Ταμβακάκης για να υπογράψει τη συμφωνία.

Το γεγονός ότι ο κ. Ταμβακάκης μεταβαίνει στο Ντουμπάι, για τη σύνοδο της Παγκόσμιας Τράπεζας, αποκλείει το ενδεχόμενο το deal να κλείσει μέσα στα αμέσως επόμενα 24ώρα, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ολοκλήρωση του project είναι πλέον θέμα χρόνου.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο αναμένεται να κλείσει το ”κεφάλαιο Ρουμανία” για την Εθνική, το οποίο ξεκίνησε πριν από περίπου 3 χρόνια, πέρασε από αρκετά ”κύματα”, αλλά φαίνεται ότι θα έχει θετική κατάληξη, καθώς ο βασικός στόχος ήταν πάντα η εξαγορά τοπικού πιστωτικού ιδρύματος.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v