Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Στρατηγική συνεργασία με Sun Microsystems

Η Space Hellas έχοντας αποκτήσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την εταιρία Sun Microsystems, στο πλαίσιο του προγράμματος Sun Partner Advantage, σε επίπεδο Principal.

Space: Στρατηγική συνεργασία με Sun Microsystems
Η Sun Microsystems και η Space Hellas ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Sun Partner Advantage, σε επίπεδο Principal.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas έχει προχωρήσει σε τεχνολογικές επενδύσεις και έχει αποκτήσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ώστε να υποστηρίζει πλήρως τις λύσεις της Sun Microsystems.

"H Space Hellas, καταξιωμένος system integrator της ελληνικής αγοράς, αποκτώντας πλέον πρόσβαση στις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις της Sun Microsystems, ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της αλλά και την παρουσία της σε εξειδικευμένες αγορές", δήλωσε ο δρ Ιωάννης Μερτζάνης, γενικός εμπορικός διευθυντής της Space Hellas. 

Ο κ. Αργύρης Μπακλέζος, γενικός διευθυντής της Sun Microsystems, δήλωσε: "Η Sun Microsystems βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας από τη στιγμή της δημιουργίας της μέχρι και σήμερα. Το πρωτοπόρο τεχνολογικό της όραμα και η υλοποίησή του οδηγούν τις εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας. Όμως, για να εφαρμοστεί και να αξιοποιηθεί από τους εταιρικούς πελάτες απαιτεί την ύπαρξη αξιόπιστων συνεργατών με υψηλή τεχνογνωσία, δέσμευση αλλά και κύρος στην αγορά. Σε αυτό το πλαίσιο, η συνεργασία με τη Space Hellas έρχεται να δώσει νέα δυναμική στην παρουσία της Sun Microsystems στην αγορά της περιοχής μας".

Η Space Hellas πρωταγωνιστεί στον τομέα των λύσεων υψηλής τεχνολογίας ως system integrator και value added solutions provider, έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στον τραπεζικό, στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρία επενδύει στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων με κύριες δραστηριότητες τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την υποστήριξη και τη συντήρηση πληροφορικών συστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v