Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Ολοκλήρωση έργου στην Ινδία

H Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση έργου που αφορούσε στην εγκατάσταση συστημάτων ραδιοζεύξεων στη Shyam Telelink Limited.

Intracom Telecom: Ολοκλήρωση έργου στην Ινδία
H Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση έργου που αφορούσε στην εγκατάσταση συστημάτων ραδιοζεύξεων (INTRALINK) στη Shyam Telelink Limited.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης ύψους 5,7 εκατ. δολ., η Intracom Telecom προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία συστήματα ραδιοζεύξεων (radio-relay links), επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο της Shyam Telelink στην περιοχή του Rajasthan. Η εκτέλεση των εργασιών ολοκληρώθηκε σε μόλις 3 μήνες.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: "Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου αναδεικνύει τις δυνατότητες της εταιρίας να θέτει σε εφαρμογή και να ολοκληρώνει μεγάλα και σύνθετα έργα σε νέες και απαιτητικές αγορές, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία αυτή και ελπίζουμε στην περαιτέρω δραστηριοποίησή μας, στο φιλόδοξο έργο της STL, να εξαπλωθεί σε 27 πολιτείες της Ινδίας όπου σήμερα ζει το 95% περίπου του πληθυσμού της χώρας".

Σχετικά με τη Shyam Telelink Limited

Η Shyam Telelink Ltd. έλαβε πρόσφατα τηλεπικοινωνιακές άδειες για την παροχή υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας σε 21 περιοχές της Ινδίας. Η εταιρία θα κατέχει άδειες, συμπεριλαμβανομένων και των αδειών που ήδη έχει στην πολιτεία του Rajasthan, που θα καλύπτουν όλη την Ινδία. Η εταιρία επιπρόσθετα ελέγχει το 100% του τοπικού παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου της Shyam Internet Ltd. Η Shyam Telelink διαθέτει ανεπτυγμένη τηλεπικοινωνιακή υποδομή στην περιοχή του Rajasthan, η οποία περιλαμβάνει 4.000 χλμ. καλωδίου οπτικής ίνας. Έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2007 η Shyam Telelink παρείχε υπηρεσίες σε περισσότερους από 258.000 συνδρομητές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v