Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γενική: Ο όμιλος Marfin, επικρατέστερος αγοραστής

Επιβεβαιώνεται από την πλευρά του ομίλου Marfin, το ενδιαφέρον για εξαγορά της Γενικής Τράπεζας, χωρίς όμως περαιτέρω διευκρινίσεις και σχόλια, κατόπιν ερώτησης του euro2day.gr που έγινε με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.

Γενική: Ο όμιλος Marfin, επικρατέστερος αγοραστής
Επιβεβαιώνεται από την πλευρά του ομίλου Marfin το ενδιαφέρον για εξαγορά της Γενικής Τράπεζας, χωρίς όμως περαιτέρω διευκρινίσεις και σχόλια, αφού ο όμιλος, απαντώντας σε ερώτηση του euro2day.gr, παρέπεμψε για περαιτέρω πληροφόρηση στους αρμοδίους για την ιδιωτικοποίηση, αλλά και σε συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να παραχωρήσει για διάφορα θέματα τη Δευτέρα 29 τρέχοντος.

Αφορμή των ερωτημάτων, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ”Το Βήμα”, σύμφωνα με το οποίο ”ο χορός των ιδιωτικοποιήσεων και ανακατατάξεων στον τραπεζικό χώρο ανοίγει από τη Γενική Τράπεζα” και στο οποίο προστίθεται ότι ο όμιλος Marfin θεωρείται ”επικρατέστερος αγοραστής”, δεδομένου, όπως επισημαίνει, ότι είναι ο μόνος εκ των ενδιαφερόμενων, που διαθέτει υψηλή ρευστότητα.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο όμιλος Marfin είχε γνωστοποιήσει ότι μέσω της αναδιοργάνωσης και των συγχωνεύσεων που προωθεί, σχηματίζεται εταιρία holding διαθέτουσα 300 εκατ. ευρώ ίδια κεφάλαια, εκ των οποίων τα 130 εκατ. ευρώ σε μετρητά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v