Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Τι λέει για συνάντηση Αθανασόπουλου-Φώλια

Το θέμα του νομικού διαχωρισμού της ΔΕΗ δεν ήταν από τα θέματα της χθεσινής συνάντησης Αθανασόπουλου-Φώλια, τονίζει με ανακοίνωσή της η Επιχείρηση, διαψεύδοντας παράλληλα την "κόντρα" των δυο ανδρών. 

ΔΕΗ: Τι λέει για συνάντηση Αθανασόπουλου-Φώλια
Το θέμα του νομικού διαχωρισμού της ΔΕΗ δεν ήταν από τα θέματα της χθεσινής συνάντησης Αθανασόπουλου-Φώλια, τονίζει με ανακοίνωσή της η Επιχείρηση, διαψεύδοντας παράλληλα την "κόντρα" των δυο ανδρών. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Με αφορμή αναφορές Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρήστου Φώλια και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Τάκη Αθανασόπουλου, από την Επιχείρηση διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Πράγματι χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ και συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα σχετικά με την Επιχείρηση. Το θέμα του Νομικού Διαχωρισμού δεν ήταν από τα θέματα της συνάντησης. Όμως, το θέμα αυτό έχει συζητηθεί με τον υπουργό Ανάπτυξης σε άλλες συναντήσεις τους μαζί με στελέχη της Επιχείρησης.

Η συνάντηση ήταν – όπως πάντα – εποικοδομητική και σε εγκάρδιο κλίμα.

Σχετικά με τα ανακριβή δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι:

«Πραγματικά δεν κατανοούμε σε τι εξυπηρετούν αυτά τα συχνά επαναλαμβανόμενα – και συνεχώς διαψευδόμενα – δημοσιεύματα για δήθεν κακές σχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης με τη Διοίκηση της ΔΕΗ». "

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v