Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέχιση αψιμαχιών MIG - Τσίπρα

Στην επικαιρότητα ενανήλθε η μήνυση του κ. Α. Βγενόπουλου κατά του προέδρου του ΣΥΝ, κ. Αλ. Τσίπρα, καθώς ο δεύτερος ενημερώθηκε και τυπικά για τη μήνυση σε βάρος του από τον 15ο πταισματοδίκη Αθηνών.

Συνέχιση αψιμαχιών MIG - Τσίπρα
Στην επικαιρότητα ενανήλθε η μήνυση της MIG κατά του προέδρου του ΣΥΝ, κ. Αλ. Τσίπρα, καθως ο δεύτερος ενημερώθηκε και τυπικά για τη μήνυση σε βάρος του από τον 15ο πταισματοδίκη Αθηνών. 

Εξερχόμενος, ο πρόεδρος του Συνασπισμού σχολίασε: "Ο κ. Βγενόπουλος νομίζει ότι πηγαίνοντας την Αριστερά στα δικαστήρια θα αποκαταστήσει την καλή φήμη του χρηματιστηριακού τζόγου. Τον καταλαβαίνουμε γιατί ο κλάδος του περνάει δύσκολες εποχές".

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι αφελής όποιος νομίζει πως μπορεί με τέτοιες μεθόδους να φιμώσει την Αριστερά. Είναι αφελής όποιος νομίζει ότι με την ευκολία με την οποία επιβάλλει τους όρους του στο παιχνίδι της κερδοσκοπίας, με την ίδια θα τους επιβάλλει και στην πολιτική ζωή του τόπου".

Τον πρόεδρο του Συνασπισμού συνόδευε και η συνήγορός του κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σχολίασε: "Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι μέσο ούτε φίμωσης του πολιτικού λόγου ούτε λογοκρισίας εν έτει 2008. Δεν μπορεί να είναι μέσο επίδειξης δύναμης και εκφοβισμού εκείνων που ασκούν γνήσιο έλεγχο στην πολιτική εξουσία και σε όσους συναλλάσσονται με αυτήν.

Θα υποβάλλουμε υπόμνημα και για το περιεχόμενο της μήνυσης και για όσα άλλα πρέπει να προβληματίζουν τη Δικαιοσύνη, όταν μία κολοσσιαία Α.Ε. αποφασίζει να στραφεί κατά ενός πολιτικού αρχηγού με μηνύσεις και αγωγές".

Αιτία για την υποβολή της μήνυσης αποτέλεσαν τοποθετήσεις του κ. Τσίπρα σχετικά με την πώληση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom.

**** Πώς σχολιάζει η MIG


Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα, κύκλοι της MIG έκαναν το κάτωθι σχόλιο:

MIG δεν πήγε την Αριστερά στο δικαστήριο αλλά τον κ. Τσίπρα προσωπικά, ο οποίος παρότι είναι νέος πολιτικός ακολούθησε την παλαιοκομματική μέθοδο της προχειρότητας και της ατεκμηρίωτης λάσπης, προκειμένου να πετύχει πολιτικά οφέλη. Η σημερινή δήλωση του κ. Τσίπρα που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την προηγούμενη προφανώς επιβαρύνει την ήδη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει ενώπιον της Δικαιοσύνης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v