Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Ξεκίνησε η λειτουργία του golf

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ανακαινισμένο και βελτιωμένο γήπεδο του Golf στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς. Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπέρασε τα 12 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για την κατασκευή ενός ακόμη γηπέδου στις πλαγιές του Μελίτωνα.

Τεχνική Ολυμπιακή: Ξεκίνησε η λειτουργία του golf
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ανακαινισμένο και βελτιωμένο γήπεδο του golf στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής πρόκειται για ”ένα από τα ομορφότερα γήπεδα golf στην Ευρώπη, με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου από τη μια πλευρά και τις πευκόφυτες πλαγιές του όρους Μελίτωνα από την άλλη, όπου απλώνεται ο αμπελώνας του κτήματος Πόρτο Καρράς”.

Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το γήπεδο είναι διεθνών προδιαγραφών, αγωνιστικό 18 οπών με Par 71 και λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο.

Επίσης, είναι εξοπλισμένο με Champions Tees (White Tees 5960 μέτρα) και Standard Tees (Yellow Tees 5574 μέτρα, Red Tees 5202 μέτρα).

Εξάλλου, σημειώνεται πως σύντομα θα διαθέτει: σχολή golf, ακαδημία golf, παιδικές σχολές εκμάθησης golf, ενώ golfpros με τεχνικές γνώσεις θα βρίσκονται στο πλευρό των μελών και των επισκεπτών του γηπέδου golf Πόρτο Καρράς.

Ταυτόχρονα, θα παραδίdονται μαθήματα από Δευτέρα έως και Κυριακή, 12 μήνες τοn χρόνο, για μεμονωμένα άτομα ή group, για αρχάριους και προχωρημένους.

Σημειώνεται πως η επένδυση που πραγματοποιήθηκε για την ανακαίνισή του ξεπερνά τα 12.000.000 ευρώ και είναι έτοιμες οι 9 πρώτες οπές του γηπέδου και το Golf Club, ενώ επισημαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός ακόμη γηπέδου golf 18 οπών στις πλαγιές του Μελίτωνα.

Το Porto Carras Golf ξεκίνησε τη λειτουργία του την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, ενώ τα επίσημα εγκαίνιά του πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v