Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβδομος χρόνος λειτουργίας για την GLOBUL

Επτά χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η θυγατρική της COSMOTE στη Βουλγαρία, επισφραγίζοντας μία πορεία συνεχούς ανάπτυξης στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της χώρας.

Εβδομος χρόνος λειτουργίας για την GLOBUL
Επτά χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η θυγατρική της COSMOTE στη Βουλγαρία, επισφραγίζοντας μία πορεία συνεχούς ανάπτυξης στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της χώρας.

Στην επτάχρονη πορεία της, η GLOBUL κατάφερε να αναδειχθεί σε Νο1 επιλογή για τους νέους πελάτες κινητής στη χώρα, προσεγγίζοντας τα 4 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η GLOBUL κατέχει μερίδιο αγοράς που ανέρχεται σε 39%, αποτελώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, ενώ βελτιώνει σταθερά την πελατειακή της σύνθεση, με τους συνδρομητές συμβολαίου να αντιστοιχούν σήμερα στο 48% της συνολικής της βάσης.

Η εταιρία έχει αναπτύξει άρτιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, που καλύπτει το 99.95% του πληθυσμού, καθώς επίσης εκτεταμένο δίκτυο λιανικής 800 καταστημάτων, το μεγαλύτερο στη χώρα, μέσω του οποίου διαθέτει τα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες της.

Η εταιρία διαθέτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών 3ης γενιάς, καθώς επίσης συνδυαστικά πακέτα σταθερής-κινητής για τους εταιρικούς πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της GLOBUL ξεπερνά τους 1200 εργαζομένους.

Με σταθερά ανοδικές οικονομικές επιδόσεις, η GLOBUL συμβάλλει σημαντικά στα μεγέθη του Ομίλου COSMOTE. Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2008 τα έσοδα της εταιρίας ενισχύθηκαν κατά 9,2% σε ετήσια βάση, ενώ τα έσοδα από υπηρεσίες κατά 11,3% και τα έσοδα από τις υπηρεσίες δεδομένων κατά 95%. Το περιθώριο EBITDA της GLOBUL ανήλθε σε 41,7%, αυξημένο κατά 3,6 ποσοστιαίες μονάδες.

«Αφιερώνουμε τον εορτασμό των επτά χρόνων λειτουργίας της GLOBUL στο όραμα και τις σπουδαίες φιλοδοξίες, που οδήγησαν την πορεία της εταιρίας έως σήμερα.

Παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και ωριμότητα της αγοράς, η GLOBUL συνεχίζει να καταγράφει δυναμικούς αριθμούς ανάπτυξης και να προσελκύει την πλειοψηφία των νέων συνδέσεων στην αγορά, προσφέροντας ανταγωνιστικές, ευέλικτες προτάσεις επικοινωνίας στους πελάτες της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Χάρης Κοτσιμπός.

Για τον εορτασμό των έβδομων γενεθλίων της, η GLOBUL πραγματοποίησε 3ημερο εκδηλώσεων στη Σόφια για τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v