Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Νέος γενικός διευθυντής

Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνει την ένταξη στους κόλπους του ενός από τους πλέον διακεκριμένους managers στον χώρο της υγείας, του κ. Σπύρου Αποστολόπουλου, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα γενικού διευθυντή.

Ιατρικό: Νέος γενικός διευθυντής
Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνει την ένταξη στους κόλπους του ενός από τους πλέον διακεκριμένους managers στον χώρο της υγείας, του κ. Σπύρου Αποστολόπουλου. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο μέχρι σήμερα διοικητής του νοσοκομείου ΠΓΝ Αττικόν, κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, πρόκειται στο επόμενο διάστημα να αναλάβει την θέση του γενικού διευθυντού της ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Ο κ. Σπύρος Αποστολόπουλος είναι ένα από τα πιο πεπειραμένα και καταξιωμένα στελέχη με τεράστια πείρα στον χώρο της υγείας. Έχει διαγράψει μακρά και επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση και λειτουργία του ευρύτερου δημόσιου τομέα, κατέχοντας επί σειρά ετών δύσκολες και επιτελικές θέσεις σε νευραλγικούς τομείς, τόσο στην περιφέρεια όσο και στην Αθήνα.
Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει διευθυντής υγείας πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας, αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και διοικητής του ΠΓΝ Αττικόν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής - παράδοσης, ο απερχόμενος γενικός διευθυντής κ. Κ.Σωτηρόπουλος θα αναλάβει καθήκοντα συμβούλου διοίκησης με έδρα τα γραφεία διοίκησης του ομίλου στο Κεφαλάρι, από όπου και θα συνεισφέρει με την πολύτιμη πείρα και τις γνώσεις του, έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη τριακονταπενταετή πορεία στον χώρο της υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v