Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Προβλέψεις 33 εκ. ευρώ λόγω προστίμων

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι έχει κάνει ήδη προβλέψεις, στα αποτελέσματα προηγουμένων χρήσεων, συνολικού ύψους 33 εκατ. ευρώ για τα πρόστιμα, που της έχει επιβάλλει η ΕΕΤΤ τα οποία έχουν αγγίξει τα 60 εκ. ευρώ.

ΟΤΕ: Προβλέψεις 33 εκ. ευρώ λόγω προστίμων
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι έχει κάνει ήδη προβλέψεις, στα αποτελέσματα προηγουμένων χρήσεων, συνολικού ύψους 33 εκατ. ευρώ για τα πρόστιμα, που της έχει επιβάλλει η ΕΕΤΤ τα οποία έχουν αγγίξει τα 60 εκ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, ο ΟΤΕ, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου η ΕΕΤΤ προχώρησε στην επιβολή προστίμων στον ΟΤΕ ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Τα παραπάνω πρόστιμα έρχονται να προστεθούν σε σειρά άλλων προστίμων που έχουν επιβληθεί στον ΟΤΕ από το 2006 μέχρι σήμερα και ανέρχονται συνολικά σε σχεδόν 60 εκατ. ευρώ.

 Η εταιρεία έχει κάνει ήδη προβλέψεις, στα αποτελέσματα προηγουμένων χρήσεων, συνολικού ύψους 33 εκατ. ευρώ για τα προαναφερθέντα πρόστιμα.

Ο ΟΤΕ θεωρώντας ότι τα πρόστιμα αυτά είναι αβάσιμα, και με στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων των πελατών του, των εργαζομένων και των μετόχων του, έχει προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια για το σύνολο των προστίμων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v