Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος γενικός διευθυντής στο Hilton Αθηνών

Τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή του Hilton Αθηνών αναλαμβάνει ο κ. Giovanni Riatsch, ύστερα από 3 χρόνια που κατείχε την αντίστοιχη θέση στο Hilton του Λονδίνου, μετά τη μετάθεση του κ. Peter Van der Vliet στο Hilton Βρυξελλών.

Νέος γενικός διευθυντής στο Hilton Αθηνών
Τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή του Hilton Αθηνών αναλαμβάνει ο κ. Giovanni Riatsch, μετά τη μετάθεση του κ. Peter Van der Vliet στο Hilton Βρυξελλών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ξενοδοχείου, ο κ. Giovanni (Gianni) Riatsch αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή του Hilton Αθηνών ύστερα από 3 χρόνια που κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή του πασίγνωστου Hilton του Λονδίνου στην περιοχή Park Lane.

Ο νέος γενικός διευθυντής ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο Hilton του Παρισιού ως εκπαιδευόμενος στο Τμήμα Διοίκησης. Στη συνέχεια, ο Gianni αναχώρησε από το Hilton για να συνεχίσει την πολυετή καριέρα του σε άλλα μέρη του κόσμου.

Έχει εργαστεί σε διαφορετικές θέσεις ανά τον κόσμο και σε εξωτικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων στις Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σενεγάλη, στη Χιλή, καθώς και στο ξενοδοχείο Meridien των Αθηνών.

Η νέα χιλιετία βρήκε τον Riatsch στη Φλωρεντία της Ιταλίας, όπου διετέλεσε γενικός διευθυντής του ομίλου των ξενοδοχείων Excelsior και Grand Hotels. O Gianni είναι παντρεμένος με την Ελληνοκύπρια Angelo και έχουνε δύο παιδιά, την Irene και τη Silvana, 8 και 9 ετών αντίστοιχα.

Την ομάδα του Gianni Riatsch θα πλαισιώσει ο υποδιευθυντής κ. Robert Krygsman, ο οποίος προστέθηκε πρόσφατα στο ανθρώπινο δυναμικό του Hilton Αθηνών, προερχόμενος από το Hilton του Βουκουρεστίου, όπου εργάστηκε τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, ο κ. Riatsch είναι ευτυχής που του δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στην Ελλάδα και να οδηγήσει το Hilton Αθηνών στην τελική φάση της ανακαίνισής του, στον εορτασμό των 40 χρόνων του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων το Hilton έχει ανακηρυχθεί επίσημο ξενοδοχείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σχετικά με τον κ. Peter Van der Vliet, σημειώνεται πως ύστερα από 7 χρόνια στη θέση του αντιπροέδρου για την περιοχή της Μεσογείου και του γενικού διευθυντή του Hilton Αθηνών, μετακινείται στις Βρυξέλλες, όπου θα διατελέσει αντιπρόεδρος στην περιοχή Βελγίου, Ολλανδίας και Λουξεμβούργου και γενικός διευθυντής του Hilton Βρυξελλών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο Peter Van der Vliet έχει εμπειρία 39 χρόνων στον τομέα του Ξενοδοχειακού Τουρισμού και η θητεία του στην αλυσίδα Hilton έχει ξεκινήσει από το 1964.

Τα επτά χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα τον έχουν ανταμείψει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, και ιδίως η περίοδος της ολικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου και της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτέλεσαν μια περίοδο ενθουσιασμού και προκλήσεων.

Εξάλλου, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως αναχωρεί με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, και ελπίζει να επιστρέψει για να απολαύσει τις μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v