Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Συμφωνία 122,5 εκ. στη Ρουμανία

Συμφωνία ύψους 112,5 εκατ. ευρώ με το υπουργείο Παιδείας της Ρουμανίας, για παροχή εξοπλισμού τεχνολογίας πληροφορικής σε 8.000 σχολεία της χώρας υπέγραψε η Intracom Telecom.

Intracom Telecom: Συμφωνία 122,5 εκ. στη Ρουμανία
Συμφωνία ύψους 122,5 εκατ. ευρώ με το υπουργείο Παιδείας της Ρουμανίας, για παροχή εξοπλισμού τεχνολογίας πληροφορικής σε 8.000 σχολεία της χώρας υπέγραψε η Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της Sitronics.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο MarketWatch, την εκτέλεση του προγράμματος αναλαμβάνει η Sitronics Telecommunications Solutions, σε συνεργασία με την Siveco Romania, υπεργολάβο της Intracom Telecom στην αγορά της Ρουμανίας.

Η Intracom Telecom, υπέγραψε τη σύμβαση μέσω της θυγατρικής της INTRAROM, η οποία θα εφοδιάσει τα εργαστήρια πληροφορικής των λυκείων με υποδομές που περιλαμβάνουν σταθμούς εργασίας και servers, και συνδέονται με δικτυακό εξοπλισμό σε τοπικά και απομακρυσμένα περιβάλλοντα (LAN, WAN).

Σε συνεργασία με τον υπο-προμηθευτή της, SIVECO Romania, θα προμηθεύσει εξοπλισμό multimedia, λογισμικό και διδακτικές εφαρμογές, ενώ θα παρέχει και υπηρεσίες εγκατάστασης και εκπαίδευσης.

Η INTRAROM ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο ύστερα από ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε το Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας της Ρουμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v