Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λούλη: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών έως 10%

Το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, μέχρι το 10% με εύρος τιμής αγοράς από 1 έως 10 ευρώ και χρονική διάρκεια, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες, αποφάσισε η Γ.Σ. της Μύλοι Λούλη στις 18/09/2008.

Λούλη: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών έως 10%
Το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, μέχρι το 10% των υφισταμένων μετοχών της Εταιρείας, ήτοι μέχρι 1.662.283 μετοχές της Εταιρείας, με εύρος τιμής αγοράς από 1 έως 10 ευρώ και χρονική διάρκεια, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 18η Σεπτεμβρίου 2008, αποφάσισε η Γ.Σ. της Μύλοι Λούλη στις 18/09/2008.
 
Όπως επισημαίνεται, τουλάχιστον το 90% των ιδίων μετοχών που θα αγοραστούν (ήτοι 9% των υφισταμένων μετοχών) θα ακυρωθεί, το υπόλοιπο δε 10% μπορεί να διανεμηθεί στο προσωπικό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, το οποίο και εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση να υλοποιήσει το ως άνω πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ρυθμίζοντας παράλληλα τους βασικούς όρους και τις σχετικές λεπτομέρειες για την εφαρμογή του. 

Επιπλέον, στη Γ.Σ. ενημερώθηκαν οι μέτοχοι ότι την 29η Σεπτεμβρίου 2008 θα λάβει χώρα στη Ρουμανία Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας "S.C. TITAN S.A." με θέματα ημερησίας διατάξεως την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου και τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, καθώς επίσης και ότι την 20η Οκτωβρίου 2008 θα λάβει χώρα στη Βουλγαρία Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας "Sofia Mel AD" με θέμα ημερησίας διάταξης την εκλογή νέου Εποπτικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v