Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Teledome: Αντιρρήσεις κατά της κίνησης ΟΤΕ

Αντιρρήσεις εκφράζει η Teledome για τις διαδικασίες με τις οποίες ο ΟΤΕ προχώρησε σε προσωρινή διακοπή παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, προβάλλοντας νομικούς ισχυρισμούς.

Teledome: Αντιρρήσεις κατά της κίνησης ΟΤΕ
Αντιρρήσεις εκφράζει η Teledome για τις διαδικασίες με τις οποίες ο ΟΤΕ προχώρησε σε προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς την εταιρία κοινοποιεί ο εναλλακτικός πάροχος, προβάλλοντας νομικούς ισχυρισμούς.

Όπως ισχυρίζεται η εταιρία επικαλούμενη δικαστική απόφαση, αποσπάσματα της οποίας βρίσκονται σε σχετική ανακοίνωσή της που επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό Υλικό», το Πολυμελές Πρωτοδικείο ορίζει το υποχρεωτικό άνοιγμα της διαδικασίας συνδιαλλαγής ανάμεσα στην ίδια και τον ΟΤΕ, ενώ απαγορεύει στο μεταξύ την οποιαδήποτε διακοπή παρεχομένων υπηρεσιών προς την εταιρία.

«Σύμφωνα με τα ανωτέρω, καμία νομική διαδικασία δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν λάβει γνώση και αναλάβει καθήκοντα ο κατεξοχήν αρμόδιος, αρωγός του Δικαστηρίου Μεσολαβητής, ούτε βεβαίως μπορεί να τελειώσει πριν καν… ξεκινήσει. Ο ΟΤΕ λοιπόν, ο οποίος μάλιστα δεν επέσπευσε κανένα βήμα της ανωτέρω διαδικασίας, αν ήθελε ως «δανειστής» να ικανοποιηθεί από τη συνδιαλλαγή, κατέφυγε στο παράνομο, αυθαίρετο και απροειδοποίητο μέτρο της διακοπής υπηρεσιών της TELEDOME, αποβλέποντας και μόνο στην εξόντωση ενός υγιούς ανταγωνιστή, παρ’ ότι αυτός ακολουθούσε τη νόμιμη οδό ικανοποίησης των πιστωτών του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης η ανακοίνωση σχολιάζει τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Teledome κ. Αθανάσιο Πηλιούνη να είχε συνάντηση στις 16.9.2008 με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ κ. Νικήτα Αλεξανδρίδη, ως «απολύτως ανακριβή, καθότι δεν υπήρξε οιαδήποτε σχετική συνάντηση».

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας πράγματι ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ, προκειμένου να του εκθέσει και προσωπικά τους κινδύνους που δημιουργούνται για τις τηλεπικοινωνίες και τους καταναλωτές με τις παραπάνω παράνομες ενέργειες του ΟΤΕ, αλλά ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ όμως όχι μόνον αρνήθηκε να τον δει, αλλά ούτε καν η ΕΕΤΤ τήρησε τις νόμιμες υποχρεώσεις της σχετικά με την εκκρεμή ενώπιόν της Καταγγελία και Αίτηση Προσωρινών Μέτρων της TELEDOME κατά του ΟΤΕ, για την αποκατάσταση των γραμμών της», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v