Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Saturn: Αφιξη στον πλανήτη... Αθήνα

Με το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα "πατάει πόδι" η Saturn στην ελληνική αγορά. Επένδυση 20 εκατ. ευρώ και σχέδια για επέκταση στη χώρα. 

Saturn: Αφιξη στον πλανήτη... Αθήνα
Στον αριθμό 340 της Συγγρού ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να αποσπάσει μερίδιο αγοράς στην ανερχόμενη αγορά ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών.

Με μοντέρνα αισθητική, χώρους συνολικής έκτασης 9.200 τ.μ., και περισσότερα από 70.000 επώνυμα προϊόντα, το κατάστημα της Saturn ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί το κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί.

Η εσωτερική διαρρύθμιση του υπερ-καταστήματος είναι διαφορετική από ό,τι των υπολοίπων του είδους με τα προϊόντα να εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”.

Κατά τους εκπροσώπους της διοίκησης, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν υπηρεσίες όπως η εγγύηση χαμηλής τιμής, η παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η προώθηση προς ανακύκλωση παλαιών συσκευών, το εργαστήριο για επεξεργασία φωτογραφίας, η τεχνική υποστήριξη για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, η εγκατάσταση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, καθώς και οι πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, η ευρύτατη συλλογή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τα οποία παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπως High End Studio και projector Studio, αλλά και το σύγχρονο studio κλιματισμού, ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας.

Με την αφορμή της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Saturn στην Ελλάδα, ο Patric Vogel, Country Manager και CEO της Media Saturn Administration Ελλάδος σημείωσε «Με την είσοδο της αλυσίδας Saturn και τη δημιουργία του μεγαλύτερου καταστήματος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, επιθυμούμε να προσφέρουμε στους έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα μοναδικό περιβάλλον για τις αγορές τους, στοχεύοντας στη διαμόρφωση μιας σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Λαμβάνοντας υπόψη την καινοτόμο, για την ελληνική αγορά, προσέγγιση παρουσίασης των προϊόντων, τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τους ανθρώπους μας, πιστεύουμε ότι το νέο κατάστημα θα κερδίσει γρήγορα την προτίμηση των καταναλωτών.»

Στο κατάστημα θα απασχολείται προσωπικό άνω των 150 ατόμων, ενώ η επένδυση της εταιρικής ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, οι εκπρόσωποι της διοίκησης προανήγγειλαν το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος στη Βορειοανατολική Αττική, ενώ δεν απέκλεισαν τη δραστηριοποίηση και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος στην ελληνική αγορά, η Saturn συμπληρώνει τον αριθμό των 10 κρατών στα οποία δραστηριοποιείται διατηρώντας περισσότερα από 200 καταστήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Saturn αποτελεί μέλος του ομίλου που ελέγχει και την Media Markt.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v