Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευκρινίσεις ΕΤΕΣΕΠ για ΕΧΑΕ

Τη συμμετοχή στη διαδικασία διάθεσης υφιστάμενων μετοχών ΕΧΑΕ όλων των επενδυτών, οι οποίοι στις 20 Ιουνίου 2003 διατηρούσαν καθαρή θέση πώλησης μετοχών ΕΧΑΕ. με σύμφωνο επαναγοράς, διαφυλάσσοντας έτσι στο έπακρο τα δικαιώματά τους, έχει διασφαλίσει η ΕΤΕΣΕΠ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Διευκρινίσεις ΕΤΕΣΕΠ για ΕΧΑΕ
Τη συμμετοχή στη διαδικασία διάθεσης υφιστάμενων μετοχών ΕΧΑΕ όλων των επενδυτών, οι οποίοι στις 20 Ιουνίου 2003 διατηρούσαν καθαρή θέση πώλησης μετοχών ΕΧΑΕ. με σύμφωνο επαναγοράς, διαφυλάσσοντας έτσι στο έπακρο τα δικαιώματά τους, έχει διασφαλίσει η ΕΤΕΣΕΠ.

Αυτό ανακοίνωσε η ιδια με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ”Αξία” (6/9/2003), που αναφερόταν στην εξάσκηση δικαιώματος απόκτησης μετοχών ΕΧΑΕ από υφιστάμενους, κατά την 20η Ιουνίου 2003, μετόχους της ΕΧΑΕ, οι οποίοι κατά την ημερομηνία αυτή είχαν δανείσει τις μετοχές τους στην ΕΤΕΣΕΠ.

Η ΕΤΕΣΕΠ, σε συνεννόηση με την ΕΧΑΕ, το Κ.Α.Α., τις πωλήτριες τράπεζες και κατόπιν ενημέρωσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, είχε ήδη, πολύ πριν το ως άνω δημοσίευμα, προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμετοχή στη διαδικασία διάθεσης υφιστάμενων μετοχών ΕΧΑΕ όλων των επενδυτών, οι οποίοι κατά την 20η Ιουνίου 2003 διατηρούσαν καθαρή θέση πώλησης μετοχών ΕΧΑΕ με σύμφωνο επαναγοράς, διαφυλάσσοντας έτσι στο έπακρο τα δικαιώματά τους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v