Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Space πιστοποιήθηκε ως Microsoft Gold Partner

Η Space Hellas, απέκτησε την πιστοποίηση Microsoft Gold Certified Partner με εξειδίκευση στους τομείς Networking Infrastructure Solutions και Information Worker Solutions.

Η Space πιστοποιήθηκε ως Microsoft Gold Partner
Η Space Hellas ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας της με τη Microsoft, απέκτησε την πιστοποίηση Microsoft Gold Certified Partner με εξειδίκευση στους τομείς Networking Infrastructure Solutions και Information Worker Solutions.

Η Space Hellas μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας και έχει επιδείξει υψηλό επίπεδο εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην αγορά πληροφορικής.

Η πιστοποίηση Microsoft Gold Certified Partner κατατάσσει τη Space Hellas στους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft. Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα πλαίσιο εμπορικής και τεχνικής συνεργασίας που επιτρέπει στη Space Hellas να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Όπως τόνισε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas:
"Οι προηγμένες τεχνολογικά λύσεις της Microsoft σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας εξασφαλίζει εγγυημένη ποιότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Η Space Hellas επιδιώκει πάντα να συνεργάζεται με εταιρίες-ηγέτες στον τομέα τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v