Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός ανανεώνεται

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της Γερμανός παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός ανανεώνεται
Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της Γερμανός παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ενισχύοντας τη σύγχρονη εικόνα του δικτύου και τη λειτουργικότητα, τα καταστήματα υιοθετούν εξωτερικά το λευκό χρώμα, ενώ εσωτερικά κυριαρχεί το ανοιχτό πράσινο και το πορτοκαλί, για τους τομείς της κινητής τηλεφωνίας και των ψηφιακών προϊόντων αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η ανανέωση των καταστημάτων Γερμανός έρχεται να ενισχύσει την εμπειρία που απολαμβάνει ο καταναλωτής που επισκέπτεται ένα κατάστημα του δικτύου.

"Στρατηγική τοποθέτηση του δικτύου Γερμανός για το 2008 είναι η εστίαση στην εμπειρία που προσφέρεται στον καταναλωτή μέσα στο κατάστημα", ανέφερε ο κ. Α. Δούκας, γενικός διευθυντής δικτύου Ελλάδος.

"Η θετική εμπειρία προϋποθέτει συνεχή ανανέωση, συνεχή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι. Γι' αυτό διαμορφώνουμε τον χώρο μας με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη μας, να διευκολύνει τις αγορές του σε ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δυνατό ρυθμό, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι στην προτίμηση των καταναλωτών".

Η ανανέωση των 425 καταστημάτων του δικτύου θα αρχίσει να υλοποιείται τον Οκτώβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v