Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΑΞ: Ανάληψη νέων συμβάσεων για ΟΤΕ και ALDI

H J&P ΑΒΑΞ ανακοινώνει την ανάληψη νέων συμβάσεων για λογαριασμό της ΟΤΕ Ακίνητα και της ALDI Hellas. Η πρώτη σύμβαση έχει προϋπολογισμό 19 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη αφορά στην κατασκευή 10 supermarkets.

ΑΒΑΞ: Ανάληψη νέων συμβάσεων για ΟΤΕ και ALDI
H J&P ΑΒΑΞ ανακοινώνει την ανάληψη νέων συμβάσεων για λογαριασμό της ΟΤΕ Ακίνητα και της ALDI Hellas.

Aναλυτικότερα, στις 10/9/2008 υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ της εταιρίας ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. και της J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. για την κατασκευή του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΜΙΚΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΦΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ 27 ΔΕΝΔΡΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 19 εκατ. ευρώ. 

Αντικείμενο του έργου είναι η ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 8.369 τ.μ. στην περιοχή Ταραμπούρα Πατρών και αποτελείται από κτίριο γραφείων και καταστημάτων με υπόγειο χώρο στάθμευσης 96 οχημάτων, συνολικού εμβαδού 4.485 τ.μ., από ισόγειο συνολικού εμβαδού 2.107 τ.μ. όπου θα στεγαστεί μεγάλο κατάστημα και από δύο υπέργειους ορόφους γραφείων, συνολικής έκτασης 2.066 τ.μ.

Τρία όμοια κτίρια κατοικιών με ισόγειο και τρεις υπέργειους ορόφους, συνολικής έκτασης 2.816 τ.μ. και κτίριο γραφείων με υπόγειο χώρο ενιαίο με τα κτίρια κατοικιών, με αποθήκες και με χώρους στάθμευσης 30 οχημάτων, συνολικού εμβαδού 1.953 τ.μ., ισόγειο συνολικού εμβαδού 246 τ.μ., όπου θα στεγαστεί αναψυκτήριο και τρεις υπέργειους ορόφους γραφείων, συνολικής έκτασης 940 τ.μ.

Η προθεσμία του έργου είναι 720 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. 

Πρόσφατα, εξάλλου, υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ της εταιρίας ALDI ΕΛΛΑΣ και της J&P ΑΒΑΞ για την κατασκευή καταστημάτων supermarkets της ALDI σε όλη την Ελλάδα.

Με τη σύμβαση αυτή ανατίθεται η κατασκευή 10 καταστημάτων μέχρι τις 31/12/2008, ενώ η σύμβαση μπορεί να επεκταθεί για να περιλάβει την ανάθεση άλλων 40 καταστημάτων έως τις 31/12/2011. Η τιμή κάθε καταστήματος θα ξεκινά από μία τιμή βάσης, θα οριστικοποιείται όμως σύμφωνα με τις τοπικές συνθήκες με τη χωριστή ανάθεση κάθε καταστήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v