Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone – Intracom για δημόσια προσφορά σε ΠΑΝΦ

Σε συζητήσεις οι οποίες δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία βρίσκεται η Intracom σε ό,τι αφορά την εξαγορά του ποσοστού που κατέχει στην Panafon από τη Vodafone International Holdings BV, ενώ η διοίκηση της Panafon ανακοίνωσε πως δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από τους δύο μετόχους.

Vodafone – Intracom για δημόσια προσφορά σε ΠΑΝΦ
Σε συζητήσεις που δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία βρίσκεται η Intracom αναφορικά με την πώληση του ποσοστού που κατέχει στην Panafon, ενώ η διοίκηση της τελευταίας ανακοινώνει πως δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη ενημέρωση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Intracom σε ανακοίνωσή της, διεξάγονται συζητήσεις, οι οποίες, όπως σημειώνεται, δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την εξαγορά του ποσοστού που κατέχει στην Vodafone Panfon από τη Vodafone International Holdings BV.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Vodafone Panafon, σε έτερη ανακοίνωση και σχολιάζοντας δημοσιεύματα για το προαναφερθέν θέμα, ενημερώνει ότι δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από τους δύο μετόχους για το θέμα επί του παρόντος.

Επίσης, σημειώνεται πως τη διανομή μερίσματος ύψους 0,11 ευρώ ανά μετοχή για την εταιρική χρήση (1/4/2002 – 31/3/2003) θα αποφασίσει μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Vodafone Panafon.

Το ύψος του μερίσματος διαμορφώνει τη μερισματική απόδοση στο 1,8%.

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Vodafone Panafon θα συνέλθει στις 30 Σεπτεμβρίου 2003, και μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνονται επίσης η έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, η απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών και έγκριση σύναψης συμβάσεων μεταξύ της εταιρίας και της εκ των ιδρυτριών εταιριών της Intracom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v