Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG:Νέος επικεφαλής στο "τμήμα" μεγάλων εταιριών

Επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Μεγάλων Επιχειρήσεων της EFG Eurobank αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Μάρρας, βοηθός γενικός διευθυντής της τράπεζας.

EFG:Νέος επικεφαλής στο τμήμα μεγάλων εταιριών
Επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Μεγάλων Επιχειρήσεων της EFG Eurobank αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Μάρρας, βοηθός γενικός διευθυντής της τράπεζας, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας.

Η μονάδα παρέχει σύγχρονα και ολοκληρωμένα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας το σύνολο των επιχειρηματικών και στρατηγικών τους αναγκών.

Ο κ. Π. Μάρρας έχει εργαστεί στο παρελθόν στην EFG Eurobank, στη διεύθυνση μεγάλων επιχειρήσεων. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ τα δύο τελευταία διετέλεσε περιφερειακός διευθυντής της διεύθυνσης μεγάλων επιχειρήσεων.

Έχει επίσης εργαστεί στο Λονδίνο ως σύμβουλος επενδύσεων σε θυγατρική εταιρία της American Express και υπεύθυνος πωλήσεων και marketing της AJP Ltd. Ο κ. Μάρρας είναι κάτοχος ΜΒΑ από το University of Surrey κι έχει πτυχίο ηλεκτρονικού μηχανικού από το University of Middlesex.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v