Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Ρύθμιση παλαιών οφειλών για ιδιώτες

Τη ρύθμιση παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών ιδιωτών καταναλωτών ύψους περίπου 10 εκατ. ευρώ αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ. Η ρύθμιση θα ισχύει έως τις 31/12/2003 και οι πελάτες θα μπορούν να εξοφλήσουν είτε τοις μετρητοίς (χωρίς προσαυξήσεις) είτε σε δέκα δόσεις.

ΕΥΔΑΠ: Ρύθμιση παλαιών οφειλών για ιδιώτες
Σε ρύθμιση, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών θα μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιώτες πελάτες της ΕΥΔΑΠ, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, η ρύθμιση αφορά σε οφειλές συνολικού ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες δημιουργήθηκαν έως τις 31.12.2000 από διάφορες αιτίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται καταργημένες παροχές, κατανάλωση νερού, δικαιώματα σύνδεσης και χρήσης του αποχετευτικού δικτύου, ζημιές του δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης κ.λπ., καθώς και όλες τις καταλογισθείσες επ’ αυτών προσαυξήσεις.

Για την υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση, η οποία θα ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2003, απαιτείται η υποβολή αίτησης εκ μέρους του πελάτη στο αρμόδιο περιφερειακό γραφείο της ΕΥΔΑΠ, που αναγράφεται στο κάτω μέρος του λογαριασμού του, υπό την προϋπόθεση ότι η ρύθμιση θα αφορά όλες τις οφειλές της αυτής υδροπαροχής.

Σημειώνεται πως οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ θα απαλλάσσονται από όλες τις προσαυξήσεις, εφόσον εξοφλήσουν μετρητοίς τις οφειλές τους, ενώ, αν επιλέξουν την εξόφλησή τους σε δέκα άτοκες μηνιαίες δόσεις, θα απαλλάσσονται από το 50% των προσαυξήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v