Δηλώσεις Αντωνακόπουλου για CosmoRom

Για ανυπαρξία οποιουδήποτε πλάνου συμμετοχής της CosmΟΤΕ στην CosmoRom έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Λ. Αντωνακόπουλος, ενώ χαρακτήρισε το ενδεχόμενο κλεισίματος της ρουμανικής εταιρίας ως ”πιθανότητα”.

Δηλώσεις Αντωνακόπουλου για CosmoRom
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για συμμετοχή της CosmΟΤΕ στην προβληματική θυγατρική εταιρία κινητής τηλεφωνία της RomTelecom, CosmoRom, δήλωσε πριν από λίγο σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων o κ. Λ. Αντωνακόπουλος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσίευσε χθες το euro2day.gr, αμέσως μετά τη λήξη του Δ.Σ.

Παρά πάντως το γεγονός ότι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι μετά την εισήγηση της CosmΟΤΕ η συζήτηση για το μέλον της CosmoRom θα ξεκινήσει από μηδενική βάση, ο κ. Αντωνακόπουλος αποκλείει κατηγορηματικά με σημερινές του δηλώσεις το ενδεχόμενο χρηματοδότησης της εταιρίας.

Στο τέλος πάντως των δηλώσεών του και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κλεισίματος της εταιρίας, ο κ. Αντωνακόπουλος λέει ότι είναι απλώς ένα ενδεχόμενο και στη φάση αυτή εξετάζονται όλες οι πιθανότητες.

Εξάλλου, σχολιάζοντας το θέμα στο πρωινό της report, η Marfin Hellenic αναφέρει ότι έχει την αίσθηση πως η επιπλέον καθυστέρηση δεν θα ωφελήσει τη μετοχή του ΟΤΕ.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται εμμέσως και η Π&Κ στο πρωινό της report, όπου τονίζει ότι η συνεχιζόμενη σεναριολογία σχετικά με τις εξελίξεις στη διοίκηση είναι πιθανό να συντηρήσουν την αβεβαιότητα στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, όπως η κατάληξη της CosmoRom και οι πρωτοβουλίες για τα τιμολόγια στη σταθερή τηλεφωνία.



Στ. Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v