Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H PROFILE παρουσιάζει την νέα λύση FMS στο SIBOS

H νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα χρηματοοικονομικής διαχείρισης της PROFILE, FMS - Financial Management System, παρουσιάζεται στην έκθεση SIBOS 2008 - Αυστρία, η οποία οργανώνεται από την SWIFT.

H PROFILE παρουσιάζει την νέα λύση FMS στο SIBOS
H νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα χρηματοοικονομικής διαχείρισης της PROFILE, FMS - Financial Management System, παρουσιάζεται στην έκθεση SIBOS 2008 - Αυστρία, η οποία οργανώνεται από την SWIFT.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης χρηματοοικονομικών εργασιών με επιμέρους αυτόνομα applications για συγκεκριμένες εφαρμογές που επιτρέπουν σε τραπεζικούς και επενδυτικούς οργανισμούς άρτια λειτουργία των εργασιών τους. Το σύστημα βασίζεται σε n-tier τεχνολογία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη on line/off-line απαιτήσεων, ανάλογα και με τις ανάγκες του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, οι νέες εφαρμογές του FMS που έχουν ήδη αναπτυχθεί πλήρως, αφορούν τα εξής: FMS Risk - ολοκληρωμένη διαχείριση του Κινδύνου Αγοράς (Standardised και Internal Model Approach), FMS Lease - πλήρης διαχείριση μισθοδοτικής λειτουργίας και long term rentals, FMS Financials - διαχείριση λογιστικών εργασιών και αναφορών προς την Κεντρική Τράπεζα κάθε χώρας καθώς και τα FMS CAD32 - το εύχρηστο σύστημα αναφορών Κεφαλαιακής Επάρκειας με πλήρες reporting & FMS TRS - την εφαρμογή για την αυτοματοποιημένη και ασφαλή γνωστοποίηση συναλλαγών στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (με ηλεκτρονική υπογραφή).

Οι ανωτέρω εφαρμογές έχουν ήδη υλοποιηθεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς όπως οι: BNP Paribas, PROBANK, ASPIS Bank, EPIC, First Business Bank, FIBA κ.ά.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση SIBOS (15-19 Σεπτεμβρίου), η PROFILE, SWIFT Solutions Partner, στο περίπτερο A 214 θα ενημερώσει τους επαγγελματίες επισκέπτες για την νέα λύση FMS και τις δυνατότητες του συστήματος, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη των ήδη πετυχημένων εφαρμογών της εταιρείας στον κλάδο, IMSplus & SPECTRUM.

Επιπλέον η PROFILE θα παρουσιάσει εφαρμογές των συστημάτων της σε διεθνείς τράπεζες οι οποίες καλύπτουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σε Wealth Management, Custody κ.ά., την Τετάρτη 17.09.08 στις 15.30 στο Open Theater B με τίτλο "Effective Software solutions for Managing International Investment Management Operations". Στην παρουσίαση θα αναπτυχθούν οι ανάγκες των τραπεζών και ο τρόπος που καλύφθηκαν μέσω μιας ολοκληρωμένης και αξιόπιστης λύσης.

Σημειώνεται ότι όλες οι λύσεις της PROFILE λειτουργούν σε ένα πολυ-νομισματικό, πολυ-γλωσσικό και διεθνές περιβάλλον, ενδυναμώνοντας την αρτιότερη και πιο αξιόπιστη λειτουργία της τράπεζας.

Η SIBOS αποτελεί ετήσιο γεγονός για τους επαγγελματίες των χρηματοοικονομικών θεμάτων με παρουσία από 240 μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς, επενδυτικές εταιρείες και προμηθευτές. Οι οργανωτές επιτρέπουν την διεξαγωγή ομιλιών και σεμιναρίων κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσιάζονται καινοτόμες εφαρμογές αλλά και απαντήσεις ή προτεινόμενες λύσεις σε καίρια θέματα του κλάδου όπως το SEPA κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v