Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Συνεργασία με την κυπριακή Logicom

Σε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής της Κύπρου, Logicom Public Ltd προχώρησε η MLS Πληροφορική.

MLS: Συνεργασία με την κυπριακή Logicom
Σε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής της Κύπρου, Logicom Public Ltd για την προώθηση και υποστήριξη του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης MLS Destinator στην κυπριακή αγορά προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Συγκεκριμένα, βάσει της συμφωνίας, η Logicom έχει αναλάβει την προώθηση και διάθεση των συστημάτων πλοήγησης MLS Destinator στην αγορά της Κύπρου. Με τη συγκεκριμένη συμφωνία λαμβάνουν σάρκα και οστά τα σχέδια της MLS για τη δυναμική επέκτασή της στον τομέα της πλοήγησης στις αγορές του εξωτερικού αρχής γενομένης από την Κύπρο, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει η εταιρία.

Με την είσοδο του MLS Destinator στην Κύπρο υλοποιείται επιτυχώς το πρώτο σκέλος του στρατηγικού σχεδιασμού της MLS, το οποίο προβλέπει στη συνέχεια την εξαγωγή του συστήματος στις πολλά υποσχόμενες αγορές των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.

Η MLS, leader στην ελληνική αγορά πλοήγησης προσβλέπει σε σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία με την Logicom, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της διανομής προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής στην Κύπρο και σε 16 ακόμη χώρες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή.

Η MLS αναμένει καταρχήν έσοδα περί το 1 εκατ.ευρώ για τον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησής της στην Κύπρο. Επιπλέον, οι δυο εταιρίες διερευνούν τη δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους στον τομέα της πλοήγησης στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Το MLS Destinator, το πιο αξιόπιστο και καλύτερα ενημερωμένο σύστημα πλοήγησης στην ελληνική αγορά ενσωματώνει πλέον πολύ υψηλής ποιότητας και ακρίβειας γεωγραφικά δεδομένα και για την Κύπρο.

Πιο αναλυτικά, το MLS Destinator καλύπτει σήμερα 15 Κυπριακές πόλεις, 9.400 χλμ του Κυπριακού οδικού δικτύου και 56.700 τμήματα οδικών αξόνων. Σε πρώτη φάση στην κυπριακή αγορά κυκλοφορούν η σειρά πλοηγών της MLS, MLS Destinator 3850, 3900 Bluetooth, 4800 και 4800 Bluetooth, το κινητό τηλέφωνο-πλοηγός MLS Destinator ASUS P535 καθώς και το PDA MLS Destinator Hewlett Packard 5710. Όλες οι συσκευές περιλαμβάνουν εκτός από τους χάρτες της Ελλάδας και της Κύπρου δεδομένα πλοήγησης για την Ανατολική και Δυτική Ευρώπη.
Λίγα λόγια για την Logicom Public Ltd

H Logicom Public Ltd είναι ένας διεθνής όμιλος εταιρειών, εισηγμένος στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και μέλος του δείκτη FTSE/CySE20. Το 2007 ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανήλθε σε 338,757 εκατ.ευρώ και τα κέρδη μετά φόρων σε 7,696 εκατ.ευρώ. Σήμερα ο όμιλος της Logicom με συνεργάτες εταιρίες κολοσσούς στον τομέα τους, όπως η Intel, Cisco Systems, Microsoft, HP, IBM, Philips, Sony κλπ έχει φυσική παρουσία σε 18 χώρες(Κύπρο, Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μάλτα, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιορδανία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ομάν, Πακιστάν, Κατάρ και Ουκρανία) και εξυπηρετεί περισσότερους από 5.000 πελάτες σε 20 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αραβικό Κόλπο, Αφρική και Ασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v