Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΥΜΠ: Αγορά ιδίων μετοχών έως 9,6%

Στην αγορά έως 16.500.000 ιδίων μετοχών (ήτοι ποσοστό 9,60%), με εύρος από 0,10 έως 1,20 ευρώ ανά μετοχή θα προχωρήσει η Τεχνική Ολυμπιακή, για την κάλυψη προγράμματος stock options.

ΟΛΥΜΠ: Αγορά ιδίων μετοχών έως 9,6%
Στην αγορά έως 16.500.000 ιδίων μετοχών (ήτοι ποσοστό 9,60%), με εύρος από 0,10 έως 1,20 ευρώ ανά μετοχή θα προχωρήσει η Τεχνική Ολυμπιακή, μέχρι την 31/12/2009, σε εφαρμογή της από 8/9/2008 απόφασης της β' επαναληπτικής Γ.Σ.

Σημειώνεται, ότι οι μετοχές που θα αποκτηθούν θα χρησιμοποιηθούν για κάλυψη προγράμματος διαθέσεως μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (stock options) στα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της εταιρείας, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με τις λοιπές λεπτομέρειες που θα καθορίσει το Δ.Σ. της εταιρείας επί τη βάση σχετικής εξουσιοδότησης της Γ.Σ.

Η τιμή διάθεσης ανά μετοχή για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος προαίρεσης, σε περίπτωση υλοποίησης αυτού μέσω διάθεσης των προς αγορά ιδίων μετοχών, βάση σχετικής εξουσιοδότησης της Γ.Σ., αποφασίσθηκε στο ένα τρίτο (1/3) της μέσης τιμής διαπραγμάτευσης κατά τη διάρκεια του τελευταίου προ της διαθέσεως μηνός, στρογγυλοποιούμενης στο δεύτερο δεκαδικό ψηφίο και σύμφωνα με τις λοιπές λεπτομέρειες που θα καθορίσει το Δ.Σ. της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v