Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ: Τέλη Οκτωβρίου τα αποτελέσματα για ΑΓΡΑΣ

Εως το τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των δύο δεσμευτικών προσφορών που κατατέθηκαν στις 5/9/2008, στο πλαίσιο της πώλησης του 50,08% των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστική.  

ΑΤΕ: Τέλη Οκτωβρίου τα αποτελέσματα για ΑΓΡΑΣ
Εως το τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των δύο δεσμευτικών προσφορών που κατατέθηκαν στις 5/9/2008, στο πλαίσιο της πώλησης του 50,08% των μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστική και τη σύναψη μακρόχρονης στρατηγικής συνεργασίας Bancassurance, τόνισε η ΑΤΕ Bank.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 5.9.2008 ανακοίνωσής μας στο Χ.Α. σχετικά με την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για την πώληση του 50,08% των μετοχών της Α.Ε. "ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ" και τη σύναψη μακρόχρονης στρατηγικής συνεργασίας Bancassurance και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρία γνωστοποιεί:

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης διαδικασίας την Παρασκευή 5.9.2008 κατατέθηκαν οι δύο δεσμευτικές προσφορές, μαζί με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των ενδιαφερομένων επί των σχεδίων Συμφωνιών Πώλησης - Αγοράς Μετοχών, Μετόχων και Τραπεζοασφαλιστικής Συνεργασίας, που τους παρέδωσε η Τράπεζα.

Ήδη οι προσφορές ανοίχθηκαν στις 8.9.2008 και αξιολογούνται από την αρμόδια Επιτροπή της Τράπεζας και τον Σύμβουλο. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας και θα ανακοινωθεί άμεσα στο επενδυτικό κοινό.

Εκτιμάται ότι η όλη διαδικασία και η τελική απόφαση του Δ.Σ. για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2008. 

Σημειώνεται, ότι η ΑΤΕbank θα παρέχει με ανακοινώσεις της στο επενδυτικό κοινό και στις Εποπτικές Αρχές κάθε άλλη πληροφόρηση που συντείνει στην ορθή και πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της παραπάνω διαδικασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v