Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Σήμερα ανοίγουν οι προσφορές

Σήμερα το πρωί ανοίγουν οι σφραγισμένες δεσμευτικές προσφορές των ενδιαφερομένων για το 50,08% της ΑΤΕ Ασφαλιστική και το δικαίωμα χρήσης του δικτύου της Αγροτικής Τράπεζας για 10 συν 10 χρόνια από τον αγοραστή.

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Σήμερα ανοίγουν οι προσφορές
Σήμερα το πρωί ανοίγουν οι σφραγισμένες δεσμευτικές προσφορές των ενδιαφερομένων για το 50,08% της ΑΤΕ Ασφαλιστική και το δικαίωμα χρήσης του δικτύου της Αγροτικής Τράπεζας για 10 συν 10 χρόνια από τον αγοραστή της ασφαλιστικής.

Η προθεσμία υποβολής έληξε στις 5 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν τόσο η Ergo όσο και η Groupama. Βάσει του χρονοδιαγράμματος ο οριστικός πλειοδότης, εφόσον υπάρξει, θα έχει ανακηρυχθεί ως το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής θα υποχρεωθεί να προχωρήσει σε δημόσια πρόταση για την απόκτηση του υπόλοιπου του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΤΕ Ασφαλιστική. Η ΑΤΕ έχει ξεκαθαρίσει ότι στοχεύει να διατηρήσει το 33,4% με 34% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΤΕ Ασφαλιστική οπότε η δημόσια προσφορά θα αφορά το υπόλοιπο του μετοχικού κεφαλαίου που ουσιαστικά αποτελεί και το free float της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v